Olympische Spelen: Brazilië wil meer hotels bouwen

hotelsign

Brazilië, het grootste land van  Zuid-Amerika, telt nu 94.000 hotelkamers. Maar er komen steeds meer toeristen bij en de vraag is nu hoger dan het aanbod. De regering gaat wat aan dit probleem doen en investeert fors om het aantal hotels te verdubbelen.

Brazilie is populair, er komen elk jaar meer en meer toeristen naar dit land. De afgelopen jaren waren er al 600 hotels bijgebouwd. De Braziliaanse hotelbranchevereniging heeft nu onderzoek gedaan naar de hotelwensen en behoeftes van de toerist. Het blijkt dat de toeristen behoefte hebben aan budgethotels in de wat kleinere steden. Want de hotels die nu gebouwd zijn, staan voornamelijk in de grote steden.

Niet alleen komen er meer toeristen naar het land, volgend jaar worden de Olympische Zomerspelen in dit land gehouden. En daar komen nogal wat sporters en sportliefhebbers op af. De regering investeert nu maar liefst 4 miljard euro. Met dit geld moeten er hotels gebouwd worden welke beter aansluiten bij de wensen van de toeristen. In 2020 moeten alle hotels open zijn.

Bron: Telegraaf

Lees ook:Noors hotelpersoneel staakt
Lees ook:Belgische hotels ongerust over succes Airbnb
Lees ook:Hotelprijzen dik 300% duurder in Londen door Olympische Spelen
Lees ook:Burgemeester Amsterdam adviseert toeristen: Ga eens in Rotterdam overnachten
Lees ook:Giethoorns hotel lanceert Chinese website

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>