Nieuw op TV: Rockband Di-rect gaat hotel runnen

hoteldirect

De Haagse rockband Di-rect bestaat 15 jaar. Nu vieren de mannen dit met een eigen festival, maar de band gaat ook iets anders doen. De rockband gaat namelijk, in het nieuwe AVROTROS programma Hotel DI-RECT, een bestaand hotel in Scheveningen runnen.

De mannen nemen het hotel helemaal over en nodigen vele gasten uit. Van fans tot collega-artiesten, iedereen is welkom in dit hotel. Ze runnen het hotel helemaal zelf en proberen het zware hotelwerk onder de knie te krijgen. De mannen proberen ook het verblijf van hun gasten in Hotel DI-RECT tot een uniek ervaring en succes te maken.

In iedere aflevering geven Bas (basgitaar), Vince (toetsen), Jamie (drums), Spike (gitaar) en Marcel (zang) het hotelleven een muzikaal tintje middels een concert op het dakterras of een sessie op het strand met en voor hun gasten. Natuurlijk zijn ook alle passanten van de drukke boulevard in Scheveningen van harte welkom, wat voor veel gezelligheid, hectiek en vermaak zorgt. Als dat maar goed gaat…

Hotel DI-RECT, vanaf maandag 17 augustus op NPO3.

 

Lees ook:Hotel Di-rect: Rockband zoekt mooie verhalen
Lees ook:Vanavond op tv: Hotel DI-RECT
Lees ook:Hotel DI-RECT geopend
Lees ook:WTC-hotel Leeuwarden krijgt dakterras
Lees ook:Bizarre eisen Rolling Stones: Open hotelbar, extra butlers en sigaretten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>