W Amsterdam op zoek naar W Insider

De verbouwing van het W Hotel in hartje Amsterdam is nog in volle gang. In september zal het hotel zijn deuren openen, maar het hotel is nu al op zoek naar een W Insider.

W Insider

De W Insider heeft een belangrijke rol binnen alle W Hotels. Hij of zij zorgt ervoor dat de gasten een onvergetelijk verblijf hebben, in zowel het hotel als in de stad. De Insider van W Amsterdam kent alle hotspots van Amsterdam, is op de hoogte van alle nieuwe trends en kan je alles vertellen over de hipste concerten in onze hoofdstad. Hij of zij moet ervoor zorgen dat de gasten een gedenkwaardige wow-ervaring krijgen.

Bijzonder hotel

W Hotels staat bekend om haar iconische design- en lifestyleconcept. Zo is de vestiging in Amsterdam ook een heel bijzonder hotel. de receptie, lobby en restaurant komen niet op de onderste maar op de bovenste verdieping. Dit omdat er een Albert Heijn en een Gall & Gall op de begane grond zijn en deze zullen niet vertrekken. Voor de architecten was dit een hele uitdaging, maar bovenop het dak komt nog een glazen verdieping. Op dat dak komt dan weer een zwembad, waar je een geweldig uitzicht over de stad hebt. W Amsterdam zal fungeren als creatieve broedplaats en wil aanstormend creatief talent een podium bieden.

Aanmelden

Ben je enthousiast geworden? Ben jij de W Insider die W Amsterdam zoekt? Geef je dan nu op en wie weet ben jij de volgende Insider! Wat moet je doen om je op te geven?
Volg W Amsterdam op twitter en Instagram. Dat is de 1e stap. Stap 2 is om 3 unieke beelden te schieten op het gebied van design, mode en muziek, de 3 speerpunten van W Amsterdam. Heb je dat gedaan, dan deel je deze foto’s met W Amsterdam op social media. En vergeet vooral niet om op te vallen, tag W Hotel en gebruik #WAmsterdamInsider. Meedoen kan nog tot en met vrijdag 15 mei 12.00 uur. 

Uit al de insiders mogen 10 potentiële Insiders door naar de finale. De finalisten krijgen dan 3 kansen om de 6-koppige jury te laten zien dat zij de enige echte originele W Insider zijn. De jury, bestaande uit onder andere Piet Paris, Karin Swerink en Jessica Patman, W Insider in Londen. Succes!

W Amsterdam is straks gevestigd in het voormalige Kasbankgebouw. Het hotel is luxe, hip en krijgt straks maar liefst 5 sterren en 172 kamers. Naast de kamers, lobby en restaurant krijgt het hotel ook een luxe wellnesscentrum. W Hotels is een luxe hotelketen van Starwood Hotels & Resorts Worldwide en is in 1998 gelanceerd als luxe en trendy hotel.

Lees ook:W Amsterdam bijna open
Lees ook:W Hotel Amsterdam wil nu al uitbreiden
Lees ook:Voormalig PTT-kantoor in Amsterdam wordt W Hotel
Lees ook:W Amsterdam opent op 9 oktober
Lees ook:Opening W Amsterdam uitgesteld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>