Hotel Woudrichem wordt geveild

woudrichem

Hotel Woudrichem staat al een tijdje te koop. Het hotel had een nieuwe eigenaar, maar de koop ging later toch niet door. De notaris heeft nu besloten om het hotel te gaan veilen.

In augustus kwam het nieuws naar buiten dat het hotel verkocht was aan een vastgoedontwikkelaar en dat het hotel verder zou gaan onder de naam Zoen van Woudrichem. En dat is niet zomaar een naam. De Verzoening van Woudrichem was een vredesverdrag tussen Jacoba van Beieren en haar oom Jan VI van Beieren dat op 13 februari 1419 ondertekend werd. Maar de ontwikkelaar kon de lasten van het hotel niet dragen en dus ging de koop niet door.

Het hotel zal nu op 4 juni in het van der Valk hotel in Vught door de notaris worden geveild. Heb je dus wat geld over, dan kun jij ook op het hotel bieden. Als je het hotel voor de veiling wilt bezichtigen dan kan dat morgen, maandag 18 mei, van 13:00 tot 15:00 uur en op dinsdag 2 juni, van 13:00 tot 15:00 uur.

Het hotel heeft 3 sterren en 10 hotelkamers, waarvan 2 1-persoonskamer en 8 kamers voor 2 personen. Het hotel heeft daarnaast ook een terras en een restaurant. Meer informatie over het hotel en de veiling kun je hier vinden.

 

Lees ook:Executieveiling: Te laag bod voor Hotel Woudrichem
Lees ook:Hotel Woudrichem heeft nieuwe eigenaar en naam
Lees ook:Hotel Spoorzicht in De Blesse wordt geveild
Lees ook:Gasten mogen The Convent Hotel in Amsterdam slopen
Lees ook:Inventaris Hotel Bieze onder de hamer

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hotel Woudrichem wordt geveild

 1. van andel

  Geachte lezer,

  Kunnen wij as dinsdag ook bezichtigen na 16.30u?

  Mvg

  Petra van Andel.

    /   Reply  / 
  1. Lianne van Veen Auteur

   Geachte mevrouw van Andel,

   Ik denk dat u het beste even contact op kan nemen met de notaris via vangrafhorst.nl.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>