Droom Deal Dagen: Voordelig overnachten bij Golden Tulip

Golden tulip vlag

Terug van eigenlijks nooit weggeweest. De Droom Deal Dagen van Golden Tulip zijn er weer. Deze week kun je een hotelkamer in Nederland, België en Luxemburg reserveren voor  25, 30, 35 of 40 euro per nacht. En dat is inclusief ontbijt. Koopje dus.

Deze actie kun je reserveren tot en met zondag 28 juni. De actie is geldig met aankomst tussen 1 juli en 30 september 2015. De aanbieding is geldig bij alle deelnemende hotels in Nederland, België en Luxemburg. Per hotel is een beperkt aantal kamers beschikbaar voor deze actie. Het tarief is gebaseerd op een tweepersoonskamer. De minimale verblijfsduur is 2 nachten, 3 nachten is de max. Reserveringen kunnen niet geannuleerd of veranderd worden.

Wil je dus graag een weekendje naar Luxemburg? Of wil jij graag eens Drenthe ontdekken?  Doe dan mee met deze Droomactie en ga heerlijk voordelig overnachten. Voor meer informatie en deelnemende hotels kijk je op: Droom Deal Dagen. Veel plezier!

Lees ook:Droom Deal Dagen: Voordelig overnachten bij Golden Tulip
Lees ook:Droom Deal Dagen: Goedkoop overnachten bij Golden Tulip
Lees ook:Droom Deal Dagen: Goedkoop overnachten bij Golden Tulip
Lees ook:Droom Deal Dagen: Voor 20 euro overnachten bij Golden Tulip
Lees ook:Alleen bij Blokker: Goedkoop overnachten bij Golden Tulip

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>