Alleen bij Veronica: Win een overnachting in een luxe hotel

saveme

Zin om met je vriendinnen een nachtje in een luxe hotel te slapen? Maar hebben jullie allemaal een lege portemonnee? Geen nood, want Veronica Magazine geeft een overnachting in een luxe hotel weg.

Op 7 oktober kun je samen met je vriendin(nen) een heerlijke avondje chick flicks kijken. Je kan kiezen uit een paar topfilms, onder het genot van hapjes en lekkere cocktails. Om de avond helemaal compleet te maken, hebben jullie de hele avond Mister Universe Rogier tot jullie beschikking, hij is jullie persoonlijke Superguide. En daarna, daarna overnacht je samen in een heerlijk hotel. Wie wil dat nou niet?

Wil je meedoen en die overnachting winnen? Dat kan! Ga dan naar de Facebookpagina van Veronica. maak een zielige selfie en vul je gegevens in. Meedoen kan nog tot 30 september, meedoen kan vanaf 21 jaar en je mag maximaal 5 vriendinnen opgeven. Veel succes!

 

Lees ook:Nu bij Airbnb: Win een overnachting in een skilift in de Franse Alpen
Lees ook:StayOkay Soest zoekt gezin voor fotoshoot in ruil voor gratis overnachting
Lees ook:Uniek: Win een overnachting in de Eiffeltoren
Lees ook:Let’s Bee Kind: Win een nachtje slapen in de Bijenkorf
Lees ook:Nu bij Airbnb: Win een nachtje slapen tussen de haaien

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>