Zondag 4 oktober: Opendeurdag Mechelse hotels

Mechelen

Heb je nog geen plannen voor volgende week zondag? Dan heb ik een leuke tip voor je! De Mechelen Hotel Association organiseert dan weer de opendeurdag voor de hotels in het Belgische Mechelen.

Mechelse hoteliers zwaaien hun deuren voor de 2e keer weer open, zodat bezoekers een kijkje kunnen nemen in hun hotel. Zo kun je dan bijvoorbeeld rondwandelen in het kleinste hotelletje van Mechelen, wat vroeger een kerk was. Mechelen staat garant voor een divers hotelaanbod. Tussen 13.00 en 17.00 uur staat het hotelpersoneel bezoekers te woord en maakt hen wegwijs in het dagelijkse hotelleven. Een kamerbezoek hoort hier natuurlijk ook bij.

13 hotels doen mee aan deze opendeurdag. Benieuwd welke dat zijn? Hier komt een overzichtje:

 • Martin’s Patershof
 • Hotel Vé
 • Holiday Inn Express
 • 3 Paardekens
 • Novotel
 • Muske Pitter
 • Jeugdherberg De Zandpoort
 • Den Wolsack
 • Best Western Gulden Anker
 • Elisabeth
 • NH Het Anker
 • Montreal
 • VixX

Overigens valt er ook nog iets te winnen op deze dag. Hoe meer hotels je namelijk bezoekt deze dag, hoe meer kans je maakt op hele leuke prijzen. Bij je eerste hotelbezoek krijg je een formulier uitgereikt met telkens 1 vraag per deelnemend hotel. Het antwoord op die vraag vind je tijdens je bezoek aan het hotel zelf. Geef je formulier af op je laatste bestemming. In de prijzenpot zitten hotelovernachtingen, ontbijten, lunches en geschenkbonnen. Ook de Twitteraar die een tweet (@HotelsMechelen of met #OpenDayMHA) de wereld instuurt en daarbij het meeste retweets behaalt, valt in de prijzen. Veel succes en plezier!

Lees ook:23 maart: Open Deurdag hotels Mechelen
Lees ook:Zondag 14 oktober: Openhoteldag Mechelen
Lees ook:1 juli-31 augustus: Zotte Zomervoordelen in hotels Mechelen
Lees ook:Opendeurdag Mechelen lokt 875 kijkers
Lees ook:Mechelen4Life: Jij bepaalt wat je voor een hotelkamer betaald

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>