Alleen bij Van der Valk: Voordelig overnachten tijdens de Valk Exclusief Hotelweken

valkexclusief

Heb je zin om nog even een paar dagen in een hotel te overnachten, maar heb je niet zoveel te besteden? Dan zit je deze maand goed bij Van der Valk. Tijdens de Valk Exclusief Hotelweken kun je namelijk voor weinig geld een kamer boeken, en wie wilt dat nou niet?

Van 15 oktober tot en met 15 november vinden de Valk Exclusief Hotelweken plaats. Voor een zeer voordelige vaste prijs kun je bij geselecteerde hotels nu al een overnachting boeken voor een verblijf met aankomst in de winterperiode van 14 december 2015 t/m 29 februari 2016. Die voordelige prijs is echt voordelig, de prijs is namelijk 50 euro per kamer per nacht, echt een koopje dus.

De actie is op basis van één of twee personen en beschikbaarheid en is exclusief ontbijt. Ook hoef je tijdens deze Hotelweken geen reserveringskosten te betalen. En overnacht je alleen, dan blijft de prijs ook 50 euro. Je hoeft namelijk geen toeslag te betalen, ideaal dus voor singles! En wil je toch een ontbijt erbij boeken, dan kun je dat aangeven bij de boeking.

Ben je enthousiast geworden en wil je een kamer boeken? Dan kan via deze link. Veel plezier alvast!

 

Lees ook:Alleen bij Van der Valk: Voordelig overnachten tijdens de Valk Exclusief Hotelweken
Lees ook:Alleen bij Van der Valk: Voordelig overnachten tijdens de Valk Exclusief Hotelweken
Lees ook:Tijdelijke actie Fletcher: Voordelig overnachten met de 3=2 Special
Lees ook:Uitbuikweken: Voordelig overnachten bij Fletcher
Lees ook:HotelWeek Summer Edition 2015: Voordelig overnachten in luxe hotels

1 Reacties // Reageer

One thought on “Alleen bij Van der Valk: Voordelig overnachten tijdens de Valk Exclusief Hotelweken

  1. Robert

    Actie is nagenoeg waardeloos: tarief kan alleen ver vooruit geboekt worden, is niet annuleerbaar, moet direct betaald worden en is exclusief ontbijt. Bovendien is er in de meeste hotels beperkte beschikbaarheid en enkele hotels doen zelfs niet mee aan deze actie.

    Als je bij deze actie ontbijt afneemt zit je in vrijwel elk hotel aan de prijs van een last-minute kamer.

    Alternatief is bijvoorbeeld hun ‘seizoensdeal’. Voor maar €10 extra mag je aankomen wanneer je wil, is het tarief incl. ontbijt en je mag indien noodzakelijk annuleren (en is tevens te boeken op korte termijn).

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>