Hotelweek 2015: Voordelig overnachten in luxe hotels

hotelweek

Zin om luxe te overnachten, maar heb je niet zoveel geld te besteden? Dan heb ik een leuke tip voor je! Morgen, 4 november, gaat de HotelWeek, om 10.00 uur precies, namelijk weer van start. Je kan via de site hotelweek.nl een week lang heel goedkoop een luxe hotel boeken. Zo kun je voor 50 euro al overnachten in een 4 sterrenhotel of voor 70 euro een hotelkamer in een hotel met 5 sterren reserveren. En dat is inclusief ontbijt. Tel uit je winst!

Vanaf 4 tot en met 13 november 18.00 uur kun je een kamer boeken. En er valt veel te kiezen, zo kun je niet alleen in Nederland overnachten, ook hotels in Duitsland en België doen mee met deze actie. Overnachten kan dan in de periode van 31 december 2015 tot en met 31 januari 2016. Zo kun je dus heel voordelig Oud en Nieuw vieren in een heerlijk hotel in het buitenland.

Alle prijzen zijn op basis van 2 personen, inclusief ontbijt, maar exclusief servicekosten.

De HotelWeek is een initiatief van boekingssite hotelspecials.nl en is in het leven geroepen om Nederlanders kennis te laten maken met luxe 4 en 5 sterrenhotels voor een lage prijs. Dit jaar wordt alweer de 8e editie gehouden. Een kamer kun je voor 1,2,3,4 of 5 nachten boeken. Per boeking mag je 1 of 2 kamers reserveren.

Wil je meedoen met de HotelWeek en een luxe hotel boeken? Ga dan morgenvroeg snel naar hotelweek.nl

Lees ook:HotelWeek Summer Edition 2015: Voordelig overnachten in luxe hotels
Lees ook:HotelWeek: Goedkoop overnachten in luxe hotels
Lees ook:22 – 28 november: Voordelig luxe hotelkamers boeken tijdens de HotelWeek
Lees ook:21 – 27 november: Voordelig luxe hotelkamers boeken tijdens de HotelWeek
Lees ook:HotelWeek Zomerweek 2016: Voordelig overnachten in luxe hotels

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hotelweek 2015: Voordelig overnachten in luxe hotels

  1. fenix.gr

    Hotelweek 2015 in Greece!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>