Hotel Week NYC: Voordelig overnachten in hartje New York

hotelweeknyc

Heb je nog geen plannen voor de eerste week van 2016? En wilde je altijd al eens in een hotel in het centrum van New York overnachten, maar waren deze hotels altijd te duur voor jouw portemonnee? Dan heb ik nu een leuke tip voor je! Tijdens de Hotel Week NYC kun je namelijk voor een prikkie in een aantal hotels in het centrum van New York overnachten.

Hotel Week NYC vindt plaats van 3 tot en met 15 januari 2016. Tijdens deze week kun je voor weinig geld een kamer boeken in een aantal luxe hotels in New York. Normaal betaal je 500 dollar voor een nachtje in een hotelkamer, nu zakken de prijzen naar 100 en 200 dollar. Een koopje dus voor een hotel in het centrum van deze metropool.

19 hotels doen mee aan dit jaarlijkse evenement. Zo kun je bijvoorbeeld voor 200 dollar per nacht een hotelkamer in Soho Grand Hotel in de wijk Soho boeken, normaal kost een kamer tussen de 500 en 600 dollar.  Of je kunt een kamer boeken in het Econo Lodge Times Square, een hotel in Times Square, voor maar 100 dollar per nacht.

Ben je enthousiast geworden en wil je dolgraag een hotelkamer boeken tijdens deze week? Ga dan naar deze site en boek snel een kamer, voordat het te laat is. Want ook hier geldt, op=op!

Lees ook:Nieuw in New York: De duurste hotelsuite ter wereld
Lees ook:Kamermeisjes New York gaan 70.000 dollar per jaar verdienen
Lees ook:Het smerigste hotel ter wereld wordt verkocht.. Voor 170 miljoen dollar!
Lees ook:Hoge kamerprijzen in Kopenhagen door Songfestival
Lees ook:Olympische Spelen: Gemiddelde hotelprijs in Rio stijgt flink

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>