Volgende week: Wie gun jij een lang weekend in het Q-hotel in de sneeuw?

qhotel2016

Het Q-Hotel in de Sneeuw is terug van weggeweest. Vanaf volgende week kun jij een lang weekend in dit hotel in de sneeuw winnen. Ken je nu iemand die altijd voor je klaar staat en die wel eens een paar dagen weg verdient? Jij kan hem of haar nu al opgeven om mee te doen aan deze actie!

Het Q-hotel in de sneeuw vindt plaats tussen 14 en 20 januari 2016 in Zell am See in Oostenrijk. Vijf dagen lang een toffe tijd in de sneeuw, vol te gekke verrassingen! In het Q-hotel kom je heel dichtbij artiesten en geniet je van de tofste optredens van onder andere VanVelzen en Causes! Ook zijn de Qmusic-dj’s erbij om het samen met jou en je vriend of vriendin te beleven en je natuurlijk helemaal in de watten te leggen. Natuurlijk zorgen we voor alles: van eten en drinken tot een skipas.

Mensen vinden dat geluk in kleine dingen zit, zoals een warm, onverwachts gebaar van (on)bekenden. Zo kan een glimlach naar iemand al genoeg zijn om een positief gevoel te krijgen! Het is december, een mooi moment om even terug te kijken… Ken jij iemand die het afgelopen jaar iets sympathieks voor je heeft gedaan? Iets kleins als zoals zomaar even langskomen voor een kop koffie, iemand die je een vervelend klusje uit handen heeft genomen of je beste vriend die de moeite nam om je paspoort te komen brengen toen je ‘m vergeten was op Schiphol. Qmusic vindt dat in tijden waarin het contact steeds vluchtiger wordt, er best meer aandacht mag zijn voor die kleine geluksmomentjes… we belonen deze maand mensen juist voor dat kleine gebaar!

Hoe doe je mee?
Log in als Q-member en vul hieronder de gegevens in van de persoon die jij wil bedanken voor een warm gebaar, samen met de reden én natuurlijk je eigen gegevens. Luister van 21 tot en met 24 december elke dag tussen 06.00 en 19.00 uur naar Qmusic. In de uitzending bellen we jou en diegene die jij hebt opgegeven en verrassen we hem of haar samen met de vraag: ‘Ga je mee naar het Q-hotel in de sneeuw, ja of nee?’ Bij een ‘ja’, winnen jullie 2 tickets voor de compleet verzorgde trip naar het Q-hotel in Zell am See!

Win jij die 2 tickets, dan win jij een compleet verzorgde 6-daagse trip voor 2 personen naar het Q-hotel in de sneeuw in Zell am See in Oostenrijk. Daar zit het volgende bij inbegrepen:
- 4 overnachtingen in het Q-hotel in de sneeuw (van vrijdag 15 t/m dinsdag 19 januari 2016)
- Ontbijt, lunch, diner en drankjes
- Optreden van VanVelzen
- Skipas
- Ski/snowboard lessen en materiaal huur
- activiteiten in de sneeuw

Ben je enthousiast geworden? Aanmelden kan via deze link! Succes!

Lees ook:Volgende week: Win een lang weekend in het Q-hotel in de sneeuw!
Lees ook:Win een weekend in het Q-hotel… in de sneeuw!
Lees ook:Bijzonder overnachten: Pop-up hotel Upside Down in Limburg
Lees ook:Nu bij Airbnb: Win een overnachting in een Noorse skischans
Lees ook:Terug van weggeweest: IJshotel in Zweden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>