Complete inboedel Hilton Schiphol wordt geveild

Veiling

Heb je nog wat geld over en wil je graag een hotel beginnen? Dan heb ik een leuke tip voor je! Je kan nu bieden op de complete inboedel van het oude Hilton Hotel Schiphol. Het hele hotel staat op een online veiling.

Het oude hotel van Hilton op Schiphol is niet meer in bedrijf. Het oude hotel heeft plaatsgemaakt voor een gloednieuw hotel. En bij een nieuw hotel, hoort natuurlijk ook een nieuwe inventaris. De inventaris van het oude hotel was dus niet meer nodig en Hilton vond het een goed idee om de complete hotelinventaris op een online veilingsite te zetten.

Je kan nu bieden op de inhoud van alle 277 hotelkamers, maar ook de inventaris van de keuken en de fitnessruimte staan op de online veiling. Jij kan dus straks heel goedkoop eigenaar worden van een messenset of een koelkast worden.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag bieden? Bieden kan nog tot 5 januari 2016 op deze site. Je kan het hotel bezichtigen op 29 december van 10.00 tot 16.00 uur en mocht je de trotse eigenaar van een schilderij of schemerlamp zijn geworden, dan kan je deze spullen op 13 en 14 januari ophalen.

Lees ook:Veiling: Bieden op perceel met hotelontwikkeling in Leende
Lees ook:Inventaris Hotel Bieze onder de hamer
Lees ook:Veiling: Online bieden op Hotel Braams in Gieten
Lees ook:Nieuw op Schiphol: Hilton Amsterdam Airport Schiphol
Lees ook:Kijkdag in failliete Hotel de Roskam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>