Vacature: Van der Valk Nijmegen – Lent op zoek naar personeel

vacaturevalk

In juli zal het nieuwe Van der Valk hotel in Lent officieel de deuren openen. En daar hoort natuurlijk ook personeel bij.  Nog niet eens alle vacatures staan open op de site, maar er hebben zich nu al honderden geïnteresseerden gemeld voor een baan in het hotel. En ook jij kan nog solliciteren op een leuke baan.

Op dit moment is de bouw in volle gang en naar verwachting mag het hotel de eerste gasten in juli 2016 verwelkomen. Het hotel zal gaan beschikken over 116 hotelkamers, een restaurant met live cooking faciliteiten, hotelbar, wellness- en fitnessruimte en hoogstaande congres- en vergaderfaciliteiten met parkeergelegenheid (in eigen garage). De zakelijke capaciteit, 12 (koppelbare) zalen, biedt plaats aan bijeenkomsten van 2 tot 420 personen.

Het hotel heeft nu banen in de aanbieding voor 120 mensen, zowel full- als parttimers zijn welkom. Op dit moment is het uitsluitend mogelijk om te solliciteren op de functie Hoofd Technische Dienst, Front Office Manager en Sales & Event Manager in Hotel Nijmegen-Lent. Solliciteren kan nog tot 22 januari. De vacatures voor de overige banen verschijnen rond maart op de website.

Ben jij nu op zoek naar een baan en denk jij dat je de juiste persoon bent voor deze baan? Solliciteer dan snel via deze link.

Lees ook:Fletcher neemt Trivium Hotel in Etten-Leur over
Lees ook:Iedereen wil werken bij nieuwe Van der Valk in Veenendaal
Lees ook:Tip: Gratis proefslapen in Van der Valk Utrecht
Lees ook:Hilton wil 110 hotels openen in 3 jaar
Lees ook:Zaan Inn Hotel in Zaandam wordt Best Western hotel

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vacature: Van der Valk Nijmegen – Lent op zoek naar personeel

 1. hannie spronk

  goede morgen
  wou graag even reageren op een baan in het hotel wat ik leuk vindt is in de schoonmaak,dus misschien kunt u mij wel gebruiken.

  mijn naam is .hannie spronk klomp
  adres.louise de colignystraat 46
  postcode.6661 wt elst gld
  telle.0481-354752

  mvg hannie spronk

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>