Nu bij Airbnb: Win een nachtje slapen tussen de haaien

airbnbhaai

Kon je eerder al een overnachting in een vliegtuig van KLM en in een skilift winnen, nu heeft Airbnb weer iets leuks voor je in de aanbieding. Je kan namelijk een overnachting winnen in L’Aquarium de Paris. Je overnacht alleen niet tussen de visjes, maar je gaat naar de haaien.. 35 om precies te zijn, Jaws is er niks bij.

Je gaat overnachten in een hotelkamer op 10 meter diepte, onder water in een bassin in een enorme haaientank. En deze speciale kamer heeft geen gordijnen, alles is van glas waar jij alle haaien ziet zwemmen, maar de haaien zien jou ook. Gelukkig is het glas dik en hoef je zelf niet te zwemmen.

Zie je dat wel zitten, een nachtje naar de haaien? Op 11, 12 en 13 april mogen 3 geluksvogels in het bassin overnachten. Fred Buyle, duiker en haai-liefhebber, verwelkomt jou in het aquarium, geeft je een rondleiding en duikt zelf ook even in het water. Fred en een bioloog laten het hele aquarium zien en vertellen alles over het zeeleven en de vissen.

Na deze rondleiding, krijg je een heerlijk diner voorgeschoteld. Daarna stap je in de speciale hotelkamer en ga je slapen tussen de haaien. Er zijn nog wel een aantal huisregels, zo mag je geen selfies met de haaien maken, ga niet slaapwandelen en kijk vooral geen Jaws voor deze overnachting.

Deze prijs hoort bij A Night At.. Een campagne van Airbnb. Met deze campagne wil Airbnb ontoegankelijke plekken overal ter wereld omtoveren tot eenmalige accommodaties. Zo kon je al een overnachting winnen in Galerie Lafayette in Parijs, een IKEA-vestiging in Australië en in een vliegtuig van KLM slapen.

Wil jij nu dolgraag op deze bijzondere plek overnachten? Ga dan naar deze site en schrijf je voor 3 april in. Wie weet ga jij dan wel naar de haaien op 11 april. Succes!

Lees ook:Nu bij Airbnb: Win een overnachting in een drijvend hotel in het Great Barrier Reef
Lees ook:Nu bij Airbnb: Win een overnachting in een skilift in de Franse Alpen
Lees ook:Nu bij Airbnb: Win een overnachting in de Catacomben van Parijs
Lees ook:Nu bij Airbnb: Win een overnachting in een Noorse skischans
Lees ook:Shark Week Hotel: Win een nacht tussen de haaien in Burgers’ Zoo

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nu bij Airbnb: Win een nachtje slapen tussen de haaien

  1. vivian sweep

    I would love to win 1 night with the sharks for my daughter and myself. My daughter is the biggest shark lover, and this would be a great opportunity to be around her favorite animal.

    Cheers, Vivian

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>