6 mei: Opening, open huis en winactie Watertorenhotel Nes

watertorenhotel

Afgelopen week schreef ik al over het bijzondere Watertorenhotel in het Friese Nes, welke begin mei zal openen. Op 6 mei is de officiële opening en ook jij kan daarbij zijn en zelfs iets winnen.

Op 6 mei is iedereen vanaf 15.30 uur welkom om via de rode loper als een van de eersten dit bijzondere hotel te bekijken. Je krijgt een rondleiding, de kinderen worden vermaakt met diverse attracties en om 17.00 uur zal the one and only Foppe de Haan het hotel officieel dopen. Daarnaast maakt iedereen kans op een overnachting in het hotel. Bij de opening lever je deze flyer ingevuld en wel in en wie weet slaap jij binnenkort wel gratis en voor niks in 1 van de 2 suites.

De watertoren staat in Nes, een dorpje bij Akkrum, en is in 1957 gebouwd. De watertoren is 41 meter hoog en heeft een waterreservoir van 515 m3. In het voormalige waterreservoir zijn 2 luxe suites gerealiseerd welke de naam AQUA en TURREM dragen. Deze namen zijn afgeleid uit de Latijnse woorden Water en Toren. De suites zijn van alle luxe gemakken voorzien, zo is er gratis wifi, is er airco, zijn de bedden groter dan groot en is er gelukkig een lift die de gasten naar boven brengt. Overnachten kan al vanaf 250 euro, maar daar krijg je dan wel gratis een geweldig uitzicht bij. Het ontbijt kan je laten bezorgen of zelf even naar de bakker om de hoek lopen.

Watertorenhotel Nes (Open vanaf 1 mei)
Kleasterwei 19 Nes/Akkrum

Lees ook:Nieuw in Akkrum: Watertorenhotel Nes
Lees ook:Foto’s: Opening Watertorenhotel Akkrum
Lees ook:Plannen voor hotel in watertoren Akkrum
Lees ook:Plannen voor luxe hotel bij Doetinchemse Watertoren
Lees ook:Plannen voor hotelsuites in watertoren Doetinchem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>