Tip: Gratis proefslapen in nieuw hotel op Ibiza

proefslapencor

Heb jij zin om een nieuw hotel uit te testen, gratis en voor niks? En wil jij wel een paar dagen op vakantie naar Ibiza? Grijp dan nu je kans, want Corendon is op zoek naar proefslapers voor een nieuw hotel op dit mooie eiland.

Hotel Marble Stella Maris Ibiza, onderdeel van de fonkelnieuwe Marble hotelketen van Corendon, opent binnenkort haar deuren op Ibiza. Maar niet voordat 100 proefslapers in het weekend van 10 t/m 12 juni het 4-sterrenresort op allerlei punten hebben getest. En daar kun jij ook bij zijn!

Zo keur je onder onder andere het unieke All Inclusive concept, de restaurants, receptie, de 2 zwembaden en natuurlijk jouw hotelkamer. De beloning? Naast twee gratis overnachtingen en een compleet verzorgd weekend op Ibiza, krijg je speciaal voor deze gelegenheid een uniek optreden van de bekende cabaretier Najib Amhali. Hoe leuk is dat?!

Ben je enthousiast geworden en wil je dit hotel testen? Ga dan naar deze site, geef je op en misschien lig je straks wel heerlijk op een ligbedje aan het hotelzwembad op Ibiza.

Lees ook:Tip: Gratis proefslapen in het nieuwe Corendon Vitality Hotel in Amsterdam
Lees ook:Corendon Vitality Hotel in Amsterdam officieel geopend
Lees ook:Tip: Gratis proefslapen in Van der Valk Zaltbommel
Lees ook:Hotelwarming: Gratis proefslapen bij Van der Valk Groningen – Hoogkerk
Lees ook:Tip: Gratis proefslapen in Van der Valk Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>