Uniek: Win een overnachting in de Eiffeltoren

parijstoren

Ben jij op zoek naar een bijzondere overnachting op een bijzondere plek? Tijdens het EK Voetbal is het mogelijk om in één van de bekendste gebouwen ter wereld, gratis en voor niks. En ook jij kan deze overnachting winnen.

Verhuursite Homeaway.com heeft een bijzondere prijsvraag in het leven geroepen. 4 winnaars mogen namelijk tijdens het EK 4 nachten logeren in de Eiffeltoren. De 1e verdieping is speciaal voor deze gelegenheid omgetoverd tot luxe appartement. Het is de eerste keer dat je in dit bijzondere gebouw mag overnachten. De prijs is inclusief de reis naar Parijs en ontbijt. en diner in de toren.

Wil jij nu ook meedoen aan deze bijzondere prijsvraag? Ga dan naar deze site, geef antwoord op de vraag en vul je gegevens in. Meedoen kan nog tot 31 mei. Op 2 juni krijg je te horen of jij hebt gewonnen. Succes!

Lees ook:Nu bij Airbnb: Win een overnachting in een skilift in de Franse Alpen
Lees ook:Nu bij Airbnb: Win een overnachting in de Catacomben van Parijs
Lees ook:Amsterdammer is Europees Hotelier van het jaar
Lees ook:Nu bij Airbnb: Win een overnachting in een drijvend hotel in het Great Barrier Reef
Lees ook:Bijzonder overnachten: Pop-up hotel Upside Down in Limburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>