Nieuw bij Airbnb: Overnachten in poptempel Paradiso Amsterdam

paradiso

Sta je altijd vooraan bij de leukste concerten? Ben je vaak in Paradiso in Amsterdam te vinden? Mooi, dan heb ik leuk nieuws voor je, want in juli en augustus kun je namelijk overnachten in de poptempel. En het hele pand is dan alleen gereserveerd voor jou en nog een gast, gezellig.

De eigenaren van Paradiso hebben de poptempel zelf op Airbnb gezet. Paradiso bestaat volgend jaar namelijk 50 jaar en wilde graag iets unieks doen. De eigenaren keken in de agenda voor deze zomer en zagen dat er nog een paar dagen niet ingevuld waren. De hoofdzaal zal op 31 juli, 10 en 15 augustus omgetoverd worden tot enorme master bedroom, voor maar 2 personen.

Paradiso heeft de volgende advertentie op Airbnb gezet:
Via een ruime entreehal bereik je je privé slaapzaal van 20 meter bij 25 meter. Daar staat een tweepersoonsbed met alle uitrusting voor een goede nachtrust. Op de benedenverdieping heb je een ruime keuze aan toiletten. Zowel urinoirs als comfortabel zittende wc-potten. Daarnaast is er een onlangs vernieuwde lounge ingericht waar je met een goed boek de nodige ontspanning vindt.

Op de eerste verdieping tref je de rookruimte en heb je beschikking over 200 kluisjes om je waardevolle spullen op te bergen. Gebruik hiervan kost 2 euro per kluisje.

De tweede verdieping biedt een zeer ruime inloopkast van 112 vierkante meter. Je moet een vrachtwagen koffers meenemen om deze ruimte op te vullen. Aan de andere kant van de gang bevinden zich de deuren naar de dubbele vide die uitzicht bieden op de slaapzaal.

Ervaar in iedere ruimte een oase van rust dankzij de uitmuntende geluidsisolatie. Hierdoor ben je beschermd tegen het rumoer van het uitgaanspubliek op het Leidseplein. Een unieke kans om te luisteren naar het echte geluid van Paradiso en de verhalen die het te vertellen heeft. Maak je geen zorgen om een rammelende maag in de ochtend. Omstreeks 10.00 uur krijg je een voedzaam ontbijt aangeboden.

Lijkt dit jou nu wat en wil je ook graag overnachten in deze poptempel? Je bent niet alleen, er zijn meer mensen die wel in deze hippe club willen overnachten. Laat dan via deze website weten waarom juist jij in Paradiso wilt overnachten en wie weet zijn jullie wel de gelukkigen die in deze enorme ruimte mogen slapen. Paradiso leest alle motivatiebrieven, maar overnachten is niet gratis. Een nachtje in deze club kost je 100 euro.

Paradiso wil je er nog wel even op wijzen dat, als je wint, de bar dicht is, je wel een jaarabonnement voor de club krijgt, maar dat jullie je wel aan de regels moeten houden. En na 9 maanden, dan hoopt Paradiso dat je natuurlijk een geboortekaartje stuurt.. Dat is geen regel, dus no pressure.

Lees ook:Nu bij Airbnb: Win een overnachting in een skilift in de Franse Alpen
Lees ook:Kraan op KNSM-eiland Amsterdam wordt hotel
Lees ook:Nu bij Airbnb: Win een nachtje slapen tussen de haaien
Lees ook:Ty Warner Penthouse: Duurste hotelkamer van Amerika
Lees ook:StayOkay Soest zoekt gezin voor fotoshoot in ruil voor gratis overnachting

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>