Shark Week Hotel: Win een nacht tussen de haaien in Burgers’ Zoo

sharkweek

Nog even en Discovery Channel begint weer met de beroemde Shark Week. Alles staat in het teken van de haai. En binnenkort ga ook jij naar de haaien, want je kan een overnachting winnen in het Shark Week Hotel.

Vanaf 25 juli start de Shark Week op Discovery Channel. Om deze week te vieren heeft de zender een ludieke actie bedacht. Je kan op maandag 25 juli overnachten tussen de haaien. En daar hoef je niet ver voor te reizen, want dat kan gewoon in Arnhem. Burgers’ Zoo tovert voor deze ene avond de Burgers’ Ocean om tot Shark Week Hotel, dit is een hotel voor 2 personen en je buren zijn de haaien.

Wil jij nou ook naar de haaien? Meedoen aan deze actie is simpel. Je gaat naar deze facebook-pagina, tagt een vriend waarmee je graag tussen de haaien wil slapen en wie weet ben jij de gelukkige op 25 juli. Succes!

Lees ook:Starwood Hotels serveren geen haaienvin meer
Lees ook:Nu bij Airbnb: Win een nachtje slapen tussen de haaien
Lees ook:Nu bij Airbnb: Win een overnachting in een drijvend hotel in het Great Barrier Reef
Lees ook:Waanzinnige WestCord Weken: Voordelig overnachten bij WestCord Hotels
Lees ook:Hotel Haarhuis en Nederlands Openluchtmuseum werken samen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>