Hotelnacht Den Haag en Rotterdam stopt

hotelnachtams

In 2017 bestaat Hotelnacht 5 jaar. Reden genoeg voor een feestje, maar dat kan volgend jaar alleen maar in Amsterdam. De edities in Den Haag en Rotterdam en andere hotels in Nederland stoppen.

Voordelig overnachten in eigen stad en leuke feestjes bezoeken, dat is Hotelnacht in een notendop. Het idee voor dit hotelfestival ontstond nadat trendwatcher Vincent van Dijk één jaar lang in alle 365 hotels van Amsterdam sliep en zo kon ervaren hoe leuk het is om toerist in eigen stad te zijn. Van Dijk: “Door de bril van een toerist bekijk je je stad op een andere manier. Je doet dingen die je normaal doet als je een andere stad bezoekt en niet zozeer in je eigen stad. Dit geeft een totaal nieuwe ervaring en ontdekking van je eigen stad.”

Het festival werd eerst in Amsterdam gehouden en Amsterdammers omarmden de Hotelnacht massaal. Een jaar later al werd de Hotelnacht uitgebreid naar Den Haag en Rotterdam. De eerste editie in deze steden was een groot succes, 500 Hagenaars sliepen in een hotel in de stad. Maar bij de laatste 2 edities was de animo voor dit festival veel minder groot. Er werden minder kamers geboekt en de hotels hadden geen zin meer om mee te werken. Ook in Rotterdam werden er minder kamers geboekt.

Organisator Vincent van Dijk heeft nu besloten om de edities in Den Haag en Rotterdam te schrappen en zich volledig te focussen op Amsterdam. Op 14 januari 2017 is de jubileumeditie van Hotelnacht in Amsterdam. Tijdens deze jubileumeditie zijn er nog meer hotels te bezoeken en de hotels zijn van plan om nog meer bijzondere feestjes en evenementen te organiseren.

Bron: Omroep West

Lees ook:Veel bezoekers voor 1e Rotterdamse Hotelnacht
Lees ook:Hotelnacht gaat uitbreiden naar andere steden
Lees ook:Hotelnacht: Goedkoop overnachten in je eigen stad
Lees ook:Hotelnacht 2017: Vroegboekactie gestart
Lees ook:16 & 17 januari: Hotelnacht 2016

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>