Hotelnacht 2017: Vroegboekactie gestart

hotelnachtams

Over een paar maanden begint de 5e editie van de Hotelnacht weer. Dit keer zal er alleen een Hotelnacht in Amsterdam zijn. Ben je Amsterdammer en heb je zin om voordelig in je eigen stad te overnachten? Dan kan dat nu nog voordelig, want de vroegboekactie is nu gestart.

De Hotelnacht zal gehouden worden op 14 januari. Tijdens de Hotelnacht laten de hotels zien hoe gastvrij ze zijn en openen de deuren voor hun stadsgenoten. Voor een speciale prijs kunnen de stadsgenoten dan in bijzondere en luxe hotels overnachten. Naast de hotels konden deelnemers van dit evenement ook genieten van diverse culinaire en culturele feestjes in die hotels.

4 jaar geleden begon Amsterdam met dit evenement, Rotterdam en Den Haag volgden snel en het evenement was gelijk een succes.Vorig jaar viel de belangstelling in laatstgenoemde steden tegen, waardoor er dit jaar alleen een Hotelnacht in hartje Amsterdam is.

Het idee voor dit hotelfestival ontstond nadat trendwatcher Vincent van Dijk één jaar lang in alle 365 hotels van Amsterdam sliep en zo kon ervaren hoe leuk het is om toerist in eigen stad te zijn. Van Dijk: “Door de bril van een toerist bekijk je je stad op een andere manier. Je doet dingen die je normaal doet als je een andere stad bezoekt en niet zozeer in je eigen stad. Dit geeft een totaal nieuwe ervaring en ontdekking van je eigen stad.”

Ook dit jaar organiseren de deelnemende hotels allerlei culturele, creatieve en culinaire evenementen tijdens de Hotelnacht. Zo leer je jouw eigen stad nog beter kennen! De vroegboekactie is nu gestart. Je kunt nu kiezen uit 3 verschillende categorieën: Creative, Premium of Luxury Hotels, met bijbehorende prijzen 55, 75 en 125 euro. Via deze site kun je Hotelnacht tickets aanschaffen die toegang geven tot verschillende feestjes of een speciaal Hotelnacht Ticket waarmee je ook naar het eindfeest Roomservice kunt gaan.

Lees ook:Hotelnacht 2016: Vroegboekactie gestart
Lees ook:Hotelnacht gaat uitbreiden naar andere steden
Lees ook:Hotelnacht: Vroegboekkorting voor Amsterdammers
Lees ook:Programma Hotelnacht 2017 bekend
Lees ook:16 & 17 januari: Hotelnacht 2016

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>