Reminder: Win een overnachting in het 538DJ Hotel

djhotel

Het is weer bijna zover. Over een weekje gaat het Amsterdam Dance Event weer van start. De hele stad is dan één groot clubhuis en ook dit jaar zal er weer een 538 DJ Hotel zijn, waar de beste dj’s de leukste plaatjes gaan draaien. En in dat hotel, kan ook jij overnachten.

538 opent tijdens dit festival weer zijn eigen hotel in Amsterdam: het 538DJ Hotel. De 538-dj’s zenden vier dagen uit vanuit het hotel en de grootste namen uit de dj-wereldkomen draaien. Zat het hotel vorig jaar nog in het Barbizon Palace, dit jaar zal het College Hotel omgedoopt worden tot 538 DJ Hotel.

Iedereen is tijdens de live radio-uitzendingen welkom in de bar van het hotel. Daar maken 538-dj’s Coen & Sander, Dennis Ruyer, Wessel van Diepen en Daniël & Ivo ‘s middags en ‘s avonds live radio. Maar je kunt ze ook zomaar tegen het lijf lopen in de lobby of als ober achter de bar. Dit is dus je kans om een cocktail te laten shaken door je favoriete 538-jock!

Benieuwd naar de line-up? Hier is een overzicht:

Woensdag 19 oktober: Armin van Buuren
Donderdag 20 oktober: Mystery guest
Vrijdag 21 oktober: Hardwell
Zaterdag 22 oktober: Afrojack

Natuurlijk is zo’n optreden hartstikke leuk, maar het is ook mogelijk om een overnachting in dit speciale hotel te winnen. Hoe? Het enige wat jij hoeft te doen is een SMS te sturen naar 5380 met de naam van jouw favoriete dj (Armin/Martin Garrix/Hardwell/Afrojack) en wie weet word jij tijdens de actieweek teruggebeld en ga jij los tijdens de exclusieve liveset van een top-dj! Luister dus vanaf morgen de hele week naar Radio 538 en wie weet slaap jij volgende week wel in het 538 DJ Hotel!

Het Amsterdam Dance Event is het grootste clubfestival ter wereld, meer dan 2200 dj’s zullen 5 avonden lang, in meer dan 100 clubs, hun platen draaien en de beste gigs geven.

Lees ook:Vanaf 10 oktober: Win een overnachting in het 538 DJ Hotel
Lees ook:Vanaf 9 oktober: Win een overnachting in het 538DJ hotel
Lees ook:Amsterdam Dance Event: Win een overnachting in DJ Hotel 538
Lees ook:Amsterdam Dance Event: Win een overnachting in Hotel 538
Lees ook:Amsterdam Dance Event: Hotels volgeboekt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>