Zaterdag: Binnenkijken bij Fletcher Hotel De Hunzebergen in Exloo

bedrijven

Heb je nog geen plannen voor dit weekend? Dan heb ik een leuke tip voor je! Zaterdag vindt weer de grootste open dag van Nederland plaats: de Open Bedrijvendag Drenthe. Ook dit jaar kan je weer een kijkje nemen achter de deuren die normaal voor jou gesloten blijven. Ook het Fletcher Hotel De Hunzebergen in Exloo doet mee.

Het luxe 4-sterren Hotel-Restaurant De Hunzebergen ligt hooggelegen op de Drentse Hondsrug en te midden van bos, heide en de meanderende Hunze. Drenthe is een paradijs voor fietsers en wandelaars. Kilometerslange fietspaden kronkelen langs de mooiste plekjes, waar je geniet van de rust en ruimte. Maar ook cultuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen!hunze

Hotel-Restaurant De Hunzebergen in Exloo beschikt over 1 royal suite, 1 executieve suite, 1 mindervalide kamer, 4 kamers met douche, 15 executive kamers (voorheen de tuinzicht kamers) en 29 Luxe kamers met bad. Er is een culinair à la carte restaurant, vier bowlingbanen en een Beauty en Wellness Center, met onder andere een sauna, solarium, Turks stoombad en binnen- en buitenzwembaden. Daarnaast biedt het hotel in Exloo zowel indoor als outdoor uitstekende ontspanningsfaciliteiten.

Fletcher Hotel De Hunzebergen
Valtherweg 36, Exloo
Open dag, 5 november, 10.00 – 16.00 uur

Lees ook:Hotel Willibrordhaeghe in Deurne wordt Fletcher Hotel
Lees ook:Fletcher neemt Mercure Hotel Den Haag Leidschendam over
Lees ook:Fletcher bouwt nieuw hotel in Arnemuiden
Lees ook:Openingsactie Fletcher de Eese: Bepaal zelf de prijs van jouw overnachting
Lees ook:Hotel Val Monte in Berg en Dal verkocht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>