Veiling: Online bieden op Hotel Braams in Gieten

braams

Heb je nog wat geld over? Wil je een hotel met een verhaal kopen? Dan heb ik een tip voor je, want het is mogelijk om te bieden op het eeuwenoude Hotel Braams in Gieten.

In januari werd Hotel Braams failliet verklaard. De eigenaar had een schuld en het hotel kon niet meer concurreren met de andere hotels en B&B’s in de omgeving. Er waren wel kopers, maar die haakten allemaal af. De curator hoopte op een doorstart, maar dat is niet gelukt. Een paar maanden geleden wilde een zorginstelling het hotel nog kopen, om mensen met autisme in dit pand op te vangen. De gemeente was tegen en de verkoop ging niet door. Het hotel is gesloten.

We zijn bijna een jaar verder en het hotel wordt nu online geveild, dit is exclusief de inventaris. Het pand beschikt onder andere over 40 kamers, parkeerplaatsen, sportfaciliteiten, bar, keuken en een dienstwoning. De veiling sluit op 30 november om 15.00 uur en bieden kan al vanaf 315.000 euro. Ben je enthousiast geworden en wil je het hotel eens bekijken? Dat kan op 2 kijkdagen, deze zijn op 18 november en 25 november. Meer informatie over de veiling en het kavel kan je hier vinden.

Het hotel heeft een rijke geschiedenis. Sinds 1617 zit er al een horecagelegenheid in het pand. Eerst was dit een café, vervolgens kwam er een herberg in het pand om daarna te eindigen als hotel.

 

Lees ook:Hotel Braams in Gieten verkocht
Lees ook:Hotel Braams in Gieten failliet
Lees ook:Geen doorstart Hotel Braams in Gieten
Lees ook:Inventaris Hotel Bieze onder de hamer
Lees ook:Crowdfundingsactie voor failliete Hotel Braams in Gieten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>