22 – 28 november: Voordelig luxe hotelkamers boeken tijdens de HotelWeek

hotelweek

Zin om luxe te overnachten, maar heb je niet zoveel geld te besteden? Dan volgt hier een leuke tip! Vanaf 22 november gaat de HotelWeek namelijk weer van start. Het is dan mogelijk om een week lang een luxe hotelkamer te reserveren, voor een zacht prijsje. En wie wil dat nou niet?

Van 22 tot en met 28 november is het mogelijk om voor 50 euro per nacht een kamer in een hotel met 4 sterren te boeken. Wil je meer luxe, dan betaal je 20 euro meer voor een hotel met 5 sterren, Dit alles is inclusief ontbijt. Niet alleen hotels in Nederland doen mee, ook hotels in België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk & Scandinavië doen aan deze actie mee.

Voordelig boeken doe je alleen in deze week, de aankomst is van 1 december tot en met 31 maart 2017. Prijzen zijn op basis van 2-persoonsbezetting, inclusief btw en exclusief servicekosten van €10 bij 1 nacht en €15 bij meerdere nachten en eventuele toeristenbelasting.

De HotelWeek is een initiatief van boekingssite hotelspecials.nl en is in het leven geroepen om Nederlanders kennis te laten maken met luxe 4 en 5 sterrenhotels voor een lage prijs. Dit jaar wordt alweer de 8e editie gehouden. Een kamer kun je voor 1,2,3,4 of 5 nachten boeken. Per boeking mag je 1 of 2 kamers reserveren.

Lees ook:21 – 27 november: Voordelig luxe hotelkamers boeken tijdens de HotelWeek
Lees ook:Hotelweek 2015: Voordelig overnachten in luxe hotels
Lees ook:HotelWeek Summer Edition 2015: Voordelig overnachten in luxe hotels
Lees ook:HotelWeek: Goedkoop overnachten in luxe hotels
Lees ook:HotelWeek Zomerweek 2016: Voordelig overnachten in luxe hotels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>