Surprise up your life! Boek een mini-surprisebreak bij Stayokay

stayokaylogonieuw

Ben je de regen en de kou zat? Heb je geen zin om je lekke band van de fiets te plakken? Ben je klaar met elke dag afwassen? Dan is het tijd voor een beetje avontuur in je leven. Stop de sleur en let yourself go!

Stayokay is de eerste hostelketen in Nederland waar je je mini-surprisebreak kan boeken. Kies voor een kust-, natuur- of stadsurprise en ga op reis naar een van de 24 locaties door heel Nederland. Ben jij de organisator van een vriendinnenweekend, wil je je buurvrouw verrassen of is het tijd voor een familieweekend? Verzamel jouw reisgenoten (max 10) en regel alles in no time. Geen keuzestress, Whats-Appvergaderingen, en familievetes. Dit uitje begint al oh zo relaxed!

Al 1 van de bestemmingen bezocht of woon je om de hoek bij 1 van de bestemmingen? Don’t worry, je mag één locatie uitsluiten. Boeken kan van november 2016 t/m maart 2017. Voor de echte control freaks: drie dagen na je boeking ontvang je een email van Stayokay met “surprise!…je vakantiebestemming”.

Ben je enthousiast geworden en heb je wel zin in een beetje avontuur? Boek dan een surprisebreak op deze pagina.

Lees ook:Nederlandse startup Paperflies lanceert onafhankelijke hotelvergelijker
Lees ook:17-23 maart: Voordelig overnachten bij Stayokay tijdens de voordeelweek
Lees ook:Klimaatneutraal overnachten bij Stayokay
Lees ook:Stayokay Bergen op Zoom weer open
Lees ook:Amsterdam Recruitment Party: Generator Hostels zoekt talenten voor nieuw hostel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>