Volgende week: Win een lang weekend in het Q-hotel in de sneeuw!

qmusichotel

Het Q-Hotel in de Sneeuw is terug van weggeweest. Vanaf volgende week kun jij een lang weekend in dit hotel in de sneeuw winnen. Je hoeft alleen maar jouw meest bijzondere kerstverhaal te delen.

Wat is jouw meest bijzondere kerstverhaal? Heb jij de eerste kerst bij je schoonouders verpest door een verkeerde opmerking te maken, is jouw kalkoen vorig jaar volledig mislukt en had iedereen de volgende dag voedselvergiftiging, óf heb je juist de liefde van je leven ontmoet tijdens Kerst? Deel dit met de radiozender en wie weet word jij door één van de DJ’s gebeld om je verhaal te delen en ga je samen met een vriend(in) met ons mee naar het Q-hotel in de sneeuw! Q-hotel in de sneeuw is een onvergetelijke ervaring vol met gezelligheid, muziek en natuurlijk héél veel sneeuw.

Q-hotel in de sneeuw is een lang weekend feesten in winter wonderland en vindt plaats tussen 26 januari en 1 februari 2017 in Zell am See – Kaprun in Oostenrijk. Vijf dagen lang gaat Q voor een te gekke tijd in de sneeuw, met vele verrassingen! Denk bijvoorbeeld aan de meest toffe optredens waarbij je nog nooit zo dicht bij de artiesten hebt gestaan. Dit jaar zijn dat Lost FrequenciesChef’Special en Matt Simons. Ook zijn de eigen Qmusic-dj’s er weer bij om het samen met jou en je vriend of vriendin te beleven en je natuurlijk goed in de watten te leggen. Uiteraard zorgt Q voor alles: van eten, drinken en entertainment tot aan de reis, skipas en overnachting.

Wil jij nu ook naar de sneeuw en een lang weekend in het Q-hotel winnen? Ga dan naar deze site, deel je kerstverhaal en wie weet sta je straks op de lange latten.

Lees ook:Volgende week: Wie gun jij een lang weekend in het Q-hotel in de sneeuw?
Lees ook:Logeer je gek: Win een jaar lang gratis overnachten bij Stayokay
Lees ook:Win een weekend in het Q-hotel… in de sneeuw!
Lees ook:Nu bij Airbnb: Win een overnachting in een Noorse skischans
Lees ook:Bizarre Hotels: Ice Hotel Jukkasjärvi

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>