Kerst 2016: Hang je wens in de kerstboom bij Fletcher

kerst

Sinterklaas is het land uit, de Kerstdagen komen eraan: Tijd om met zijn allen bij elkaar te zitten, genieten van lekker eten en om terug te kijken. Zijn er nog wensen? Of wens je iets voor iemand anders? Fletcher Hotels heeft weer een leuke actie bedacht. Bij de hotels van de keten kun je nu een wens ophangen in de kerstboom. En daar kan je ook iets mee winnen.

Fletcher hecht veel waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en organiseert daarom voor de 4e keer de actie: De Fletcher Kerstwensboom. In deze gigantische kerstboom kunnen hotelgasten en buurtbewoners vanaf deze week een kerstbal met een kerstwens ophangen. In die kerstbal kan je aangeven wie volgens jou nu echt een 3-gangen verrassingsdiner verdient. Je kan opschrijven waarom deze 2 personen dit heerlijke diner verdienen en wie weet kunnen zij dan heerlijk eten in het hotel.

De kerstbal kun je bij de receptie ophalen, wensen kunnen nog tot 31 december worden opgehangen. In januari is de trekking en dan zullen de winnaars van de verrassingsdiners bekend worden gemaakt.

Fletcher Hotels is een hotelketen uit Nederland. De hotelketen onderscheidt zich door zijn authentieke hotel-restaurants, die veelal zijn gevestigd in historierijke gebouwen. Alle Fletcher hotels zijn bovendien uniek en liggen op de mooiste locaties van Nederland.

 

Lees ook:Kerst 2014: Hang je wens in de kerstboom bij Fletcher
Lees ook:Kerstwensen bij Fletcher Hotels
Lees ook:Zoover Awards: Boek een overnachting bij Fletcher en krijg een Fletcher tas kado
Lees ook:Fletcher grootste hotelketen van Nederland
Lees ook:Hotel Jan van Scorel in Schoorl krijgt nieuwe eigenaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>