Hotelwarming: Gratis proefslapen bij Van der Valk Groningen – Hoogkerk

valkgroningen

Heb jij zin om een nieuw hotel uit te testen, gratis en voor niks? Dan heb ik een leuke tip voor je! Van der Valk Groningen – Hoogkerk opent begin janauari de deuren en het hotel is nu op zoek naar proefslapers. En ook jij kan dit hotel gratis en voor niks testen, tijdens de hotelwarming.

Het hotel staat aan de snelweg A7, ter hoogte van P+R Hoogkerk. Het gebouw bestaat uit acht bouwlagen. De begane grond is bestemd voor het ontvangst, het restaurant, de keuken en de opslag. De eerste verdieping wordt ingericht met zalen en een grote foyer. De tweede tot en met de zesde verdieping zijn bestemd voor de 125 hotelkamers variërend in grootte. De gemiddelde kamer heeft een oppervlakte van 28 m² en de grootste hotelkamer die zich op de zesde verdieping bevindt, heeft een oppervlakte van circa 52 m². Van de derde tot en met de zesde verdieping is een vide in het hart van het gebouw gesitueerd.

Het hotel nodigt iedereen nu uit voor een heuse hotelwarming en heeft het volgende op zijn site gezet:
In januari worden de deuren geopend van een nieuw Van der Valk Hotel in Groningen. Een nieuw hotel, een nieuw restaurant en een nieuw team. Dat vraagt om een feestje! Doe mee met onze ‘Hotelwarming’ en ervaar zelf de sfeer in één van de 125 hotelkamers en de rest van ons nieuwe hotel. Tijdens ons feestje stellen wij een aantal hotelkamers (inclusief onze invalide kamer) beschikbaar die u mag komen testen. Doet u mee met onze proefslaapactie?

WIN: een overnachting inclusief ontbijt!
1 x een overnachting (op basis van een twee persoonskamer)
1 x royaal ontbijtbuffet (op basis van twee personen)

Ben je nu enthousiast geworden en wil je dit hotel ook testen? Dan moet je het volgende doen:
1. Zet uzelf op aanwezig voor dit evenement.
2. Like de Facebook pagina.
3. Share: nodig zoveel mogelijk vrienden uit om dit ook te doen en tag Hotel Groningen.
4. Schrijf je in voor de nieuwsbrief op onze website.

Je kan nog meedoen tot 22 januari. Op 23 januari worden de winnaars bekendgemaakt. Proefslapen is op 3 februari. Succes!

Van der Valk Hotel Groningen – Hoogkerk (Open vanaf februari)
Borchsingel 53, Eelderwolde

 

Lees ook:Tip: Gratis proefslapen in Van der Valk Zaltbommel
Lees ook:Tip: Gratis proefslapen in Van der Valk Utrecht
Lees ook:Tip: Gratis proefslapen in vernieuwde Hotel Princeville Breda
Lees ook:Tip: Gratis proefslapen in Van der Valk Enschede
Lees ook:Apollo Hotel in Groningen in juni open

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hotelwarming: Gratis proefslapen bij Van der Valk Groningen – Hoogkerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>