NH Hotel Group lanceert ‘Hotels with a Heart’

nh

NH Hotel Group heeft het wereldwijde startschot gegeven voor de charitatieve kerstcampagne ‘Hotels with a Heart’.

Voor de twaalfde keer stelt NH Hotel Group, in nauwe samenwerking met verschillende goededoelenorganisaties zoals het Ronald McDonald Kinderfonds, gratis overnachtingen beschikbaar voor families van wie een kind in een ziekenhuis ver van huis verpleegd wordt. Op deze manier kunnen families de feestdagen samen met hun geliefden doorbrengen.

De medewerkers van NH Hotel Group worden actief betrokken bij het ‘Hotels with a Heart’ initiatief. Medewerkers in onder andere de Benelux, Spanje, Frankrijk, Argentinië, Italië, Mexico en Duitsland werken ieder jaar mee om deze bijzondere gezinnen een hart onder de riem te steken. De NH hotels bieden niet alleen overnachtingen aan, ook bijvoorbeeld een compleet verzorgde high-tea en een luxe kerstdiner worden ingezet voor dit initiatief.

Sinds de start van de campagne twaalf jaar geleden hebben al meer dan 20.000 medewerkers wereldwijd zich ingezet als vrijwilliger en heeft NH Hotel Group bijna 24.000 overnachtingen ter beschikking gesteld. Het ‘Hotels with a Heart’ initiatief heeft een vaste en prominente plaats ingenomen in het Corporate Responsibility Programma van NH Hotel Group en werd eerder bekroond als Best Corporate Social Responsibility Initiative tijdens de Worldwide Hospitality Awards in Parijs.

Lees ook:Maffia-praktijken bij EK-hotels in de Oekraïne
Lees ook:Mijlpaal: Booking.com verwelkomt 1 miljardste gast
Lees ook:Duitse hotels populair
Lees ook:Beneden-Leeuwen krijgt bijzonder hotel
Lees ook:Qbic Hotels 24 uur bereikbaar via Social Media

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>