Vanaf 9 oktober: Win een overnachting in het 538DJ hotel

djhotel

Het is weer bijna zover. Over 2 weken gaat het Amsterdam Dance Event weer van start. De hele stad is dan één groot clubhuis en ook dit jaar zal er weer een 538 DJ Hotel zijn, waar de beste dj’s de leukste plaatjes gaan draaien. En ook jij kan daarbij zijn en een overnachting winnen.

538 opent tijdens dit festival weer zijn eigen hotel in Amsterdam: het 538DJ Hotel. De 538-dj’s zenden vier dagen uit vanuit het hotel en de grootste namen uit de dj-wereldkomen draaien. Ook dit jaar zal het College Hotel omgedoopt worden tot 538 DJ Hotel.

Iedereen is welkom tijdens de live radio-uitzendingen in de bar van het hotel. Alle programma’s tussen 06:00 en 00:00 uur, waaronder ‘Evers Staat Op’ en ‘De Coen en Sander Show’, komen rechtstreeks vanuit het hart van het Amsterdam Dance Event. Veel nationale en internationale gasten die voor het Dance Event in Amsterdam zijn, komen langs in de 538-studio.

Benieuwd naar de line-up? Hier een handig overzicht:

Woensdag 18 oktober – Martin Garrix
Donderdag 19 oktober – David Guetta
Vrijdag 20 oktober, Hardwell
Zaterdag 21 oktober, Afrojack

Natuurlijk is zo’n optreden hartstikke leuk, maar het is ook mogelijk om een overnachting in dit speciale hotel te winnen. Hoe? Luister vanaf maandag 9 oktober naar Radio 538 en wie weet slaap jij binnenkort wel in het 538 DJ Hotel!

Het Amsterdam Dance Event is het grootste clubfestival ter wereld, meer dan 2200 dj’s zullen 5 avonden lang, in meer dan 100 clubs, hun platen draaien en de beste gigs geven.

Lees ook:Vanaf 10 oktober: Win een overnachting in het 538 DJ Hotel
Lees ook:Reminder: Win een overnachting in het 538DJ Hotel
Lees ook:Amsterdam Dance Event: Win een overnachting in Hotel 538
Lees ook:Amsterdam Dance Event vergroot vraag naar Amsterdamse hotels
Lees ook:Amsterdam Dance Event: Win een overnachting in DJ Hotel 538

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>