Vakantie op Sint Maarten winnen? Inclusief vlucht en hotel!

Ik ben dol op prijsvragen en online winacties. Vooral bij acties waar veel kans is op een prijs, of waarbij de prijs heel bijzonder is. Heel soms heb ik mazzel. Dan win ik een abonnement op een tijdschrift of een pakketje met verzorgingsproducten. Vorige jaar mocht ik gratis een weekend naar een Landal huisje en volgende week logeren Lief en ik gratis een nachtje in een Postillion Hotel (iemand nog tips voor leuke dingen in Deventer??).  Leuk toch, prijzen winnen?!

Ik lees de Telegraaf niet. Maar het wekelijkse magazine Vrouw dat bij de krant verspreid wordt vind ik wel erg leuk. Vorige zomer blogte ik een week lang voor de website die bij het blad hoort. Op vrouw.nl schreef ik columns over mijn haat/liefde verhouding met de zomer. Sindsdien bezoek ik de site regelmatig. Vrouw heeft nu een wel heel fijne prijs weg te geven; je kunt en vakantie naar Sint Maarten winnen. Inclusief vliegticket naar het eiland en verblijf in het Holland House Beach Hotel! Kijk, de kans dat je wint is klein natuurlijk. Maar als je niet meedoet weet je zeker dat je niet wint! KLIK HIER , beantwoord de vraag en dagdroom even dat je in deze hitte niet in Nederland, maar op Sint Maarten zit!

 

P.s. Mocht je winnen, laat je het dan hier even weten?? :-)

Lees ook:Logeer je gek: Win een jaar lang gratis overnachten bij Stayokay
Lees ook:Visit Oostende pakt uit: Win een heel hotel!
Lees ook:Nu bij Airbnb: Win een overnachting in een skilift in de Franse Alpen
Lees ook:Nu bij Airbnb: Win een overnachting in een drijvend hotel in het Great Barrier Reef
Lees ook:Eric Toren weer beste hotelier van Europa

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>