Holiday Inn verstopt diamanten onder kussens

Gasten die maandag 1 oktober inchecken in een hotel in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Duitsland, Frankrijk, Rusland of Turkije hebben de kans een kussenvormige edelsteen van maar liefst minimaal één karaat onder hun kussen te vinden.

De hotelkamers waar een diamant zal worden verstopt, worden willekeurig geselecteerd en op www.facebook.com/holidayinn zijn aanwijzingen te vinden over de vindplaats van de edelstenen.

Anja Siderius, Marketing Manager Benelux & Nordic Countries: ‘Wij zijn ontzettend trots dat we sinds de opening van ons allereerste hotel in Memphis in 1952 al 60 jaar lang wereldwijd een geweldige service bieden. Het verstoppen van diamanten in Holiday Inn hotels is een leuke manier om ons jubileum te vieren en zo doen we meteen ook iets speciaals voor onze gasten. Eén geluksvogel in Nederland staat wel een heel grote verrassing te wachten zodra hij zijn kamer binnengaat en de steen onder zijn kussen aantreft!’

Sinds het allereerste Holiday Inn-hotel in Memphis, Tennessee, is de keten die in 1952 werd opgericht door Kemmons Wilson, uitgegroeid tot 3.375 hotels wereldwijd, met hotels van Holiday Inn, Holiday Inn Express, Holiday Inn Resorts en Holiday Inn Club Vacations. Het eerste Holiday Inn hotel in Europa werd in 1968 in Leiden geopend.

Holiday Inn is niet alleen een van de bekendste hotelketens ter wereld, het heeft ook een rijke geschiedenis van primeurs dankzij zijn innovatievermogen en continue verbetering van gastervaringen. Het was het eerste hotel dat veel dingen die we tegenwoordig als vanzelfsprekend beschouwen, introduceerde, zoals een tv, telefoon en airconditioning op de kamer, gratis parkeergelegenheid en een full-service restaurant met betaalbare prijzen. Dankzij het inzicht van Holiday Inn en de feedback van gasten is de keten zich steeds verder blijven ontwikkelen. Het was de eerste hotelketen waar kinderen gratis konden overnachten en eten en de eerste keten waar online kon worden gereserveerd.

Aanwijzingen over in welk hotel de diamant is verstopt, zijn te vinden op www.facebook.com/holidayinn en op www.holidayinn.com kunnen gasten een kamer boeken bij Holiday Inn om kans te maken op een van de edelstenen.

Lees ook:Holiday Inn Express Amsterdam – Sloterdijk geopend
Lees ook:New York heeft hoogste Holiday Inn Hotel
Lees ook:Online inchecken bij Marriot Hotel Amsterdam
Lees ook:Hotel op Ibiza gebruikt innovatieve Facebook campagne
Lees ook:Holiday Inn Hotels Amsterdam verkocht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>