Hotel in voormalige gevangenis

fritscdejong / Foter.com / CC BY-NC-ND

Zin om een weekendje weg in een bijzonder hotel ergens in Nederland? Sinds april 2011 staat is het mogelijk om in de voormalige gevangenis in Roermond te overnachten. De voormalige gevangenis is omgebouwd tot het prachtige hotel Van der Valk ‘Het Arresthuis‘. Niks niet op water en brood, maar luxe en ontspanning! Waar er vroeger 105 cellen waren, zijn daar nu 40 prachtige kamers van gemaakt. De oude karakteristieke elementen van de gevangenis zijn nog te herkennen, maar je zult je er geen moment opgesloten voelen.

Lees ook:Bijzondere hotels: Overnachten in de gevangenis
Lees ook:Voormalige gevangenis Alkmaar wordt hotel
Lees ook:Bizarre Hotels: Welkom in Alcatraz
Lees ook:Plannen voor hostel in Blokhuispoort Leeuwarden
Lees ook:Bijzondere hotels: Overnachten in de Bijlmerbajes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>