Daklozenopvang scoorde eventjes goed op TripAdvisor

© Stephen Sweeney, Wikicommons

© Stephen Sweeney, Wikicommons

Een aantal lolbroeken zag er wel de lol in om op de website TripAdvisor goede recensies te schrijven over daklozenopvang ‘Belgrove Hotel’. Dankzij de goede recensies stond de opvang heel eventjes als het best beoordeelde hotel op de website. TripAdvisor heeft daarop snel ingegrepen en de misleidende recensies verwijderd.

Een gebruiker met de naam gordy682 schreef over het Belgrove Hotel: ‘Het hotel zag er inderdaad een beetje armoedig uit langs de buitenkant, maar schijn bedriegt. Luxueuze kamers, saunafaciliteiten en een heleboel recreatiemogelijkheden: een echt pareltje.’

Een andere gebruiker prees het ‘hotel’ om de adembenemende marmeren vloeren en de Frans/Schotse keuken.

De manager van het opvang vertelde de Britse krant The Daily Mail dat er zo nu en dan telefoontjes binnenkwamen van mensen die graag een nachtje wilden overnachten. Hij benadrukte dat het hotel enkel en alleen gebruikt mag worden door daklozen. Het hotel biedt onderdak aan 150 mensen. In mei wordt het gebouw verbouwd. Eerder noemde de BBC in een documentaire het Belgrove Hotel ‘een dumpplaats voor daklozen’.

Lees ook:Brusselse hotels vangen 100 daklozen op
Lees ook:Hotelgasten dreigen met slechte recensie voor korting
Lees ook:Hotel schrapt boete na honderden negatieve recensies
Lees ook:Hotel Andy Murray in opspraak
Lees ook:TripAdvisor stopt met lijst meest vieze hotels

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Daklozenopvang scoorde eventjes goed op TripAdvisor

 1. Herna

  Komen er nog nieuwe berichten? Iedere dag kijk ik..weer niets. Iedere keer 3 weken wachten tot er een bericht geplaatst wordt..hou er dan mee op.

    /   Reply  / 
 2. Johanna

  Hallo Herna,
  bedankt voor je reactie, het is goed om te weten dat er mensen zijn die graag op de hoogte worden gehouden over de hotel-nieuwtjes! Ik doe mijn uiterste best om zo nu en dan op deze blog een update te geven, maar we zijn nog steeds op zoek naar een vaste blogger voor deze blog. Ik probeer wat leven in deze blog te houden totdat er een nieuwe blogger gevonden is. En ik ben het met je eens, momenteel is dat nog niet genoeg! Ik zal mijn best doen om snel weer een update te plaatsen!

    /   Reply  / 
 3. Herna

  Dank voor je snelle reactie. Ik begrijp je probleem nu. Ik zal gewoon iedere dag blijven kijken of er een bericht is.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>