Nieuw in Utrecht: Hotel Héroique

heroique

Foto: Nieuws030.nl

Afgelopen vrijdagmiddag heeft de Utrechtse burgemeester van Zanen, samen met Wim Pijbes en tourwinnaar Joop Zoetemelk, Hotel Héroique geopend. Dit tijdelijke hotel, wat stiekem geen hotel is, is tijdelijk en is in het voormalige postkantoor op het Neude gevestigd.

Hotel Héroique heeft alles te maken met de Tour de France, die deze week begint en van start zal gaan in Utrecht. In dit hotel ga je langs diverse hotelkamers en hier kom je werk tegen van Utrechtse en buitenlandse schilders, kunstenaar Ruud Kuijer en een aantal bekende Nederlandse Tour fotografen.

Het idee kwam van Jeroen Wielaert. De ras Utrechter werkt sinds 1986 als verslaggever in de Tour. Hij kent het nomadische leven van de ronde zeer goed. Het is altijd verhuizen naar andere steden, met elke keer een ander hotel, elke keer met andere decoraties. De tentoonstelling toont het verhaal van die tocht, de helden, wat ze ervaren en tegenkomen.

Wil je ook te gast zijn in dit hotel? Dat kan. Dit zijn de openingstijden:

Dinsdag: 19.00 – 23.00 uur
Woensdag: 12.00 – 23.00 uur
Donderdag: 12.00 – 23.00 uur
Vrijdag: 13.00 – 23.00 uur
Zaterdag: 12.00 – 23.00 uur

Wees er dus snel bij, want voordat je het weet is het hotel weer gesloten.

Hotel Héroique (Postkantoor)
Neude 11, Utrecht

Lees ook:Nieuw in Utrecht: Stayokay Utrecht-Centrum
Lees ook:Dure hotels in Utrecht tijdens start Tour de France 2015
Lees ook:Woekerprijzen Utrechtse hotels bij Tourstart
Lees ook:Onderzoek: Amsterdam populairste hotelstad
Lees ook:Buurtbewoners Neude niet blij met komst Stayokay

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>