Pasen: Overnachten in een ei

ei2

Een ei hoort erbij, dat is een eitje, eieren voor je geld kiezen. Het is bijna Pasen en dan zullen er traditioneel ook veel eieren worden gegeten. Ben je nou een groot liefhebber van eieren, dan is er ook de mogelijkheid om te overnachten in een ei, in het buitenland of gewoon hier in Nederland. Ik zocht de leukste 2 voor je uit.

Op Camping ‘t Schinkel, een echte kindercamping in Hoenderloo, kun je overnachten in een enorm drakenei. De Camping heeft een speciaal Drakennest, waar diverse drakeneieren liggen en waar je met 4 personen, 2 volwassenen en 2 kleine kids, in kunt overnachten. In het ei vind je een heel groot bed van 2 bij 2 meter, waar iedereen op kan slapen. Ook is er een bankje aanwezig en een la voor alle spullen. Het ei heeft geen badkamer of wc, dan kan in de naastgelegen badhuis en huiskamer. Overnachten in een drakenei kan al vanaf 60 euro per nacht.

ei3Vind je een camping toch iets te eenvoudig en ga je liever voor luxe? Ook dat kan, in het Zwitsers Graubunden. Het Intercontinental Hotel in Davos heeft de vorm van een enorm gouden ei. Het hotel, wat 170 miljoen dollar heeft gekost, heeft 216 kamers en 25 suites met spectaculair uitzicht op de Zwitserse Alpen. Naast deze prachtige kamers heeft het hotel ook diverse restaurants, een bar, een spa en een fitness. Mocht je nou een helikopter hebben, dan kun je die parkeren in het helikopterveld naast het hotel. Overnachten in dit hotel is trouwens niet goedkoop, een kamer boek je voor zo’n 1100 euro per nacht.

Lees ook:Pasen: Overnachten in een ei
Lees ook:Genomineerden Zoover Awards Accommodaties bekend
Lees ook:Pasen: Paaseieren zoeken in Hotel Des Indes
Lees ook:Verwacht in 2016: Ferrari-hotel in Spanje
Lees ook:900.000 buitenlandse bezoekers tijdens Pasen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>