Hotel Het Wapen van Leiden in Appingedam verkocht

wapen

Hotel Het Wapen van Leiden, gevestigd aan de Wijkstraat in Appingedam, stond al een tijdje te koop. Het hotel is nu verkocht en de nieuwe eigenaar heeft grote plannen met het pand.

De eigenaar wil het pand namelijk flink uitbreiden. Zo krijgt het hotel een serre en terras aan de kant van het Kerkplein.  Het pand krijgt zo een betere uitstraling. Naast het hotel komt er straks ook een wereldrestaurant in het pand. Ook wil de eigenaar het pand van de buren, voormalig discotheek Temptation, kopen en hier parkeerplekken van maken.

Deze uitbreiding kost natuurlijk wel veel geld, 1,8 miljoen euro om precies te zijn. De gemeente draagt graag een steentje bij en stelt 750.000 euro beschikbaar. Met dit geld koopt de gemeente het pand van de voormalige discotheek. Politici denken dat door deze uitbreiding het hotel een stuk aantrekkelijker voor toeristen zal worden.

Bron: RTV Noord

Lees ook:Na commotie: Ondernemer verkoopt Paleis van Justitie door aan Chinese investeerders
Lees ook:Hotel in Leeuwarder discotheek pas over 3 jaar klaar
Lees ook:Hotel in monumentaal pand Rapenburg in Leiden
Lees ook:Door crowdfunding: Aalborg Hotel in Amsterdam gaat uitbreiden
Lees ook:Nieuw in Leiden: De Barones van Leyden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>