Executieveiling: Bieden op Hotel De Oude Schouw in Akkrum

Veiling

Heb je nog wat geld over en wil je graag een hotel beginnen? Dan heb ik goed nieuws voor je! Hotel de Oude Schouw in Akkrum zal namelijk op woensdag 3 februari online geveild worden.

Landgoed De Oude Schouw is de oudste waterherberg van Friesland. Het pand staat al een tijdje te koop, maar tot op de dag van vandaag is er nog geen koper geweest. Het pand, inclusief de ondergrond, erf, het hotel-restaurant, de parkeerplaats, het terras en de steiger. Het inventaris, personeel en lopende contracten horen hier niet bij.

Het pand beschikt over 14 hotelkamers, een restaurant, een eigen aanlegsteiger en een terras aan het water. Waterherberg De Oude Schouw is gelegen aan de oorsprong van het vroegere getijdenwater van de Middelsee. Een van de oudste pleisterplaatsen (16e eeuw) van Friesland. Op dit moment kruist de rivier de Boarne hier het omstreeks 1946 gegraven Prinses Margrietkanaal, oftewel de gekanaliseerde rivier de Wjittering. Op deze historische plek deed deze Waterherberg dienst als veerhuis gelegen aan de oude Rijksweg naar Leeuwarden. Hier werden gasten, reizigers, dieren, goederen en proviand door de herbergier met de veerpont overgezet.

De veiling start op woensdag 3 februari om 09.30 uur op deze website. Succes!

Lees ook:Veiling Hotel De Oude Schouw Akkrum uitgesteld
Lees ook:Hotel Woudrichem heeft nieuwe eigenaar en naam
Lees ook:Te koop: Landgoed Hotel Restaurant Montferland
Lees ook:Plannen voor hotel in voormalig raadhuis Didam
Lees ook:Hotel Willibrordhaeghe in Deurne wordt Fletcher Hotel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>