Globetrotter van de Week: Agnes van Duffelen

“Mijn naam is Agnes van Duffelen. Hoe oud ik ben? Uhh… moet dat? Oke, 45 zoiets heet toch ‘fabulous forty something’? Ik ben mede-eigenaar van Baltus Communications, pr bureau voor travel & lifestyle.” Ik reis veel, omdat… “als pr bureau voor toeristische bedrijven organiseren wij veel persreizen naar de bestemmingen die onze klanten vertegenwoordigen, zodoende kom ik vaak op mooie plekjes en logeer ik veel in hotels.” De uitgesproken persoon voor “Globetrotter van de Week” dachten wij zo. Dus de vijf vragen zijn voor Agnes…

Hoeveel hotels bezoek je gemiddeld per jaar?
Per jaar bezoek ik gemiddeld een stuk of 10 hotels

Wat is het meest geweldige hotel in Nederland waar je ooit geslapen hebt?
Het meest geweldige hotel in Nederland waar ik geslapen heb is het Pulitzer hotel in Amsterdam omdat het in Oude Grachtenpanden is gebouwd, een geweldige ligging, heel sfeervol en niet kneuterig. Een hele fijne sfeer.

Wat is het meest geweldige hotel in het buitenland waar je ooit geslapen hebt?
Het meest geweldige hotel in het buitenland. Oef… dat zijn er best veel geweest, maar recentelijk heb ik in het Banyantree hotel in Hangzhou gelogeerd. OO, wat een prachtig hotel is dat! Ik had een GardenSuite… Een kamer van 100m2! Alleen de douche was al 2 x 2 met zo’n regenhemel. De kamer was heel sfeervol met Chinese stijl ingericht. Je slaapgedeelte kon je afsluiten met van die mooie houtbewerkte sliding doors. Bij binnenkomst heb ik eerst 5 minuten verdwaasd rondgelopen om me te vergapen aan de mooie kamer.

Wat is het slechtste hotel waar je geslapen hebt?
Het slechtste hotel… mm. Dat probeer ik meestal snel te vergeten. Maar onlangs in London het Ibis Barking… de matrassen werden beschermd door middel van plastic onderlakens, dat slaapt voor geen meter, veel te warm, kraakgeluiden. Nooit meer. Als je een heel goedkoop hotel boekt kun je niet veel verwachten, maar als je 150 euro voor een kamer betaald mag je op zijn minst toch wel een comfortabele nachtrust verwachten.

Heb je ooit wel eens wat meegenomen uit een hotelkamer en wat was dat?
Als er sloffen liggen van badstof, van die wegwerpsloffen, neem ik ze mee. Die gebruik ik thuis best vaak als ik dikke voeten crème opsmeer en geen vetspoor door het huis wil achterlaten. Na een paar x gebruikt gooi ik ze weg.

- Ook Globetrotter van de Week worden? Stuur ons een e-mail! -

Lees ook:Globetrotter van de Week: Giacomo Landino
Lees ook:Globetrotter van de Week: Petra de Koning
Lees ook:Globetrotter van de Week: Roelof Weekhout
Lees ook:Globetrotter van de Week: Corinne Keijzer
Lees ook:Globetrotter van de Week: René Schaap

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>