Hotelketen Fletcher neemt 3 hotels over

fletcherkruid

Hotelketen Fletcher is druk bezig om uit te breiden. De keten neemt 3 hotels over, allemaal gevestigd in Gelderland. De teller staat per 1 juni op 73 hotels.

Het bedrijf neemt per 1 juni Hotel de Wageningsche Berg in Wageningen,  Landgoed Avegoor in Ellecom en Hotel-Restaurant  Frerikshof Winterswijk over van de Jaap Venendaal Groep. De Jaap Venendaal Groep omvat na de overname nog Hotel de Wereld en Hof van Wageningen in Wageningen en een opleidingshotel aan de Zandlaan in Ede. Daarnaast bezit de groep nog diverse restaurants.

Hotel de Wageningsche Berg in Wageningen staat boven op de Wageningse berg midden in een bosrijk landschap op de grens van de Utrechtse Heuvelrug en de Nederrijn. Het hotel beschikt over 108 kamers.

Landgoed Avegoor ligt aan de rand van de Veluwe, tussen de oude beuken, waar koninklijke allure en ongedwongen gastvrijheid elkaar ontmoeten en versterken. Eens was Landgoed Avegoor het verblijf van vorsten en vorstinnen. Nu heeft het landgoed 4 sterren, 5 suites en 68 hotelkamers.

Hotel Frerikshof ligt aan de rand van Winterswijk. Het hotel beschikt over 69 hotelkamers en eten kan in Restaurant WEERKOMM’N!.

Fletcher Hotels is een oer-Hollandse hotelketen met 73 unieke 3- en 4-sterren hotels die allen zijn gelegen op de mooiste locaties door heel Nederland in de duinen, de heuvels van Limburg en in historische steden. Het hotelbedrijf is al 6 jaar op rij gekozen tot ‘Populairste Hotelketen van Nederland’. Er zijn totaal 2600 mensen werkzaam bij Fletcher Hotels. Het personeel van de 3 hotels hoeven niet te vrezen voor hun baan, zij mogen allemaal blijven.

Lees ook:Fletcher neemt Golden Tulip Doorwerth over
Lees ook:Voormalig hotel De Eese in De Bult wordt Fletcher Hotel
Lees ook:Hotel Willibrordhaeghe in Deurne wordt Fletcher Hotel
Lees ook:Fletcher grootste hotelketen van Nederland
Lees ook:Fletcher neemt Mercure Hotel Den Haag Leidschendam over

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>