Van der Valk Tiel heeft eigen verpleegafdeling

valk

Hotelketen Van der Valk heeft een primeur. Het Van der Valk Hotel in Tiel beschikt sinds deze week over een eigen verpleegafdeling, inclusief gediplomeerde verplegers.

Het hotel in Tiel is het eerste hotel in Nederland met een eigen zorgafdeling. Het hotel heeft een volledige etage ingericht voor mensen die, bijvoorbeeld, na een operatie in het ziekenhuis te zwak zijn om thuis te herstellen. De afdeling beschikt over 60 bedden.

Het hotel heeft speciaal voor deze afdeling een Care Arrangement in het leven geroepen. Het zorgarrangement kost 245 euro per nacht. Je verblijft dan in een luxe kamer. Inchecken gaat via de hotelreceptie en vanaf incheck tot aan de uitcheck is er verpleging aanwezig. De verpleging wordt aangeboden in samenwerking met Stichting Servicepunt Thuiswonen, waarbij gediplomeerde verpleegkundigen letterlijk 24 uur per dag klaar staan.

Bron: AD.nl 

 

Lees ook:Van der Valk Hotel Tiel ontvangt 5 hamers
Lees ook:Van der Valk Tiel krijgt sushibar
Lees ook:Obama: Ik ga op reis en neem mee…
Lees ook:Alleen bij Van der Valk: Voordelig overnachten tijdens de Valk Exclusief Hotelweken
Lees ook:1 & 3 juni: Open huis Van der Valk Oostzaan-Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>