Omroep Max maakt serie over hotelfamilie Van der Valk

valk

Martien van der Valk senior bouwde in 1939 dranklokaal de Gouden Leeuw in Voorschoten om tot hotel. Nu, heel wat jaren later, zijn er bijna 100 hotels en is Van der Valk een echt bekend en beroemd familiebedrijf geworden. De familie kan daar natuurlijk vele verhalen over vertellen en dat is Omroep Max ook opgevallen. De zender gaat een documentaireserie over de hotelketen maken.

Inmiddels zijn er 700 nazaten van Martien en is de 5e generatie van der Valk bezig om nieuwe hotels op te zetten in binnen- en buitenland. Hoe doet de familie dit? Hoe gaan zij om met tegenslagen? En hoe zijn de familiebanden nu? Omroep Max gaat een jaar lang filmen, op verschillende locaties in Nederland, België en Luxemburg.

Het doel van de documentaire is om in beeld te brengen hoe de jongere generatie Van der Valk het bedrijf voortzet. Er wordt daarnaast een kijkje genomen achter de schermen bij de keten. Benieuwd naar deze serie? In het najaar van 2017 is de docu op de buis!

 

 

Lees ook:Scandic Antwerpen wordt van der Valk-hotel
Lees ook:Droom Deal Dagen: Voordelig overnachten bij Golden Tulip
Lees ook:Van der Valk Hotels opent hotel in Amsterdam
Lees ook:Droom Deal Dagen: Voordelig overnachten bij Golden Tulip
Lees ook:Top 3 beste hotels van Van der Valk

1 Reacties // Reageer

One thought on “Omroep Max maakt serie over hotelfamilie Van der Valk

  1. Van der Valk Docu

    De laatste tijd maakt Max steeds spraakmakendere televisie. Deze docu over de familie van der Valk is ook weer een bijzonder project. Lijkt mij een hele interessante documentaire over een zeer bijzondere horeca familie!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>