Hotelvouchers voor luxe hotels bij Blokker

We hadden onlangs al de perikelen rond de Kruidvat hotelvouchers, hopelijk is de actie bij Blokker beter geregeld, want ook Blokker start een hotelkameractie in samenwerking met Golden Tulip Hotels. De actie gaat op 23 paril van start. Met een voucher die te koop is in alle Blokker vestigingen en via blokker.nl worden er hotelkamerovernachtingen aangeboden voor slechts 24,75 euro p.p.p.n inclusief luxe ontbijtbuffet, in een aantal Golden Tulip Hotels verspreid over heel Nederland.

“Wij verwachten dat de actie weer een groot succes wordt” aldus een woordvoerder van Blokker. Het bedrag is zeer aantrekkelijk, vooral omdat er geen extra kosten meer zijn. Bij andere acties van grootwinkelbedrijven zie je vaak dat naast de basisprijs ook nog eens additionele kosten komen. Ook in de mei- en zomervakantie kun je met de vouchers voordelig vakantie vieren in eigen land. Als je 3 Golden Tulip vouchers bij Blokker koopt kun je met twee personen 6 nachten inclusief ontbijt verblijven in één van de 16 speciaal geselecteerde Golden Tulip Hotels voor slechts 297 euro.

Golden Tulip is zeer gelukkig met de actie. “Er is een enorm aanbod van hotels en wij bieden met deze actie kwaliteit voor elke portemonnee. Zelfs het Golden Tulip Residence Victoria te Hoenderloo, de thuisbasis van het Nederlands voetbalelftal, doet mee. Uiteraard hebben wij graag veel gasten in onze hotels, iedere leegstaande hotelkamer is er eigenlijk één te veel,” aldus Joost Ligthart van Golden Tulip Hotels Nederland.

De vouchers zijn te koop tot en met 20 mei en kunnen verzilverd worden tot en met 31 december 2012.

 

Lees ook:Alleen bij Blokker: Goedkoop overnachten bij Golden Tulip
Lees ook:Alleen bij Blokker: Goedkoop overnachten bij Golden Tulip
Lees ook:Alleen bij Blokker: Voordelig overnachten bij Golden Tulip en Princess Hotel Collection
Lees ook:Droom Deal Dagen: Voor 20 euro overnachten bij Golden Tulip
Lees ook:Droom Deal Dagen: Goedkoop overnachten bij Golden Tulip

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>