Alleen bij Blokker: Voordelig overnachten bij Golden Tulip en Princess Hotel Collection

Golden tulip vlag

Zin om een paar nachten voordelig in een hotel te overnachten? Dan heeft Blokker misschien iets leuks voor je in de aanbieding! De hotelvouchers zijn weer terug van weggeweest. Met dit arrangement kun je voordelig 1 of meerdere nachten in een hotel van Golden Tulip overnachten.

De voorgaande jaren kon je alleen voordelig overnachten bij een hotel van Golden Tulip. De hotelactie is nu wegens succes uitgebreid. Ook een deel van de hotels die bij de Princess Hotel Collection en de Stay Different Hotels horen, doen nu ook mee aan deze actie.

Wat moet je doen?
Ga tussen 1 oktober en 1 november naar Blokker en koop een hotelvoucher. Deze voucher kost 99 euro en is geldig voor 2 personen. Met deze voucher kun je 2 nachten in een hotel slapen, inclusief ontbijt. En dat voor maar 99 euro, tel uit je winst.

Je kan kiezen uit 2 vouchers, je hebt vouchers die geldig zijn tot en met 31 december of je kunt een voucher kopen die geldig is tot en met 31 augustus 2016. Als je voor de voucher kiest die geldig is tot en met 31 december, dan krijg je ook nog 15% korting op het diner.

Deze voucher heeft een code en die code kun je verzilveren op deze site. Op deze site kun je direct kiezen in welk hotel je wilt overnachten. Heb je het hotel geboekt, gooi dan de voucher niet weg. Deze moet je namelijk meenemen en bij aankomst aan de receptionist laten zien. Heb je de voucher niet bij je of ben je hem verloren, dan moet je toch nog een borg betalen, van 109 of 99 euro. Je kan de voucher dan later nog opsturen en dan krijg je je geld weer terug.

Per boeking kun je 1 voucher verzilveren. Niet alle hotels van Golden Tulip en Princess Hotel Collection doen mee met deze actie, het zijn voornamelijk hotels in Nederland, Duitsland en België die je met deze voucher kan boeken. Per hotel is een deel van de kamers beschikbaar voor deze actie. Dit arrangement is exclusief gemeentelijke heffingen, zoals toeristenbelasting. Boek snel, want hoe eerder je boekt, hoe meer keuze je hebt. Uiteraard geldt ook voor deze actie: Op = echt op!

Ben je niet in de gelegenheid om naar Blokker te gaan, ook via de site kun je nu vouchers kopen, ideaal dus!
Vouchers kopen en verzilveren kan hier.  Hier kan je ook een overzicht van de deelnemende hotels vinden. Veel plezier alvast!

Lees ook:Alleen bij Blokker: Goedkoop overnachten bij Golden Tulip
Lees ook:Alleen bij Blokker: Goedkoop overnachten bij Golden Tulip
Lees ook:Hotelvouchers voor luxe hotels bij Blokker
Lees ook:Droom Deal Dagen: Voor 20 euro overnachten bij Golden Tulip
Lees ook:Droom Deal Dagen: Goedkoop overnachten bij Golden Tulip

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>