art’otel Berlin Mitte opent deuren na renovatie

artotel

Goed nieuws voor liefhebbers die graag een midweekje naar Berlijn gaan. Het art’otel Berlin Mitte heeft de deuren weer geopend na een grondige renovatie.

art’otel berlin mitte is een lifestylehotel waar de kunst en visie van de huiskunstenaar, de Duitse schilder en beeldhouwer Georg Baselitz, samensmelten. Met de uitstekende service in het hart van Berlin Mitte nodigt het gasten uit om het splinternieuwe design te ontdekken na een renovatie die Baselitz’s werk tot leven brengt.

Alle 109 kamers en suites en de ingang, lobby en receptie hebben een inspirerende, nieuwe look gekregen met nieuwe badkamers, moderne bedden en stijlvolle meubels waarbij het design is gebaseerd op Georg Baselitz’s gebruik van hout met metallic, gouden en koperen thema’s. Daarnaast vormen de grijze muren in de openbare ruimten samen met de beroemde schilderijen van Baselitz een opvallend nieuw kenmerk terwijl het elegante meubilair, zoals de comfortabele leunstoelen naast het zeven meter lange gebeeldhouwde betonnen zitplaats het hotel een geheel eigen en unieke sfeer geeft.

In de Upside Down Bar worden verschillende drankjes geserveerd, zoals het plaatselijk gedistilleerde Berlin Adler of Brandstifter Dry Gin, naast huiscocktails zoals de Berlin Passion met rum en suikersiroop, limoen en passievrucht en de Apple Thyme Twister, een mix van wodka en appel met bitter lemon, grenadine en tijm.

De centrale ligging van het hotel in het trendy district Mitte is perfect voor een stedentrip met alle bekende historische monumenten van Berlijn. De levendige Alexanderplatz met de televisietoren, het Rode Raadhuis en de Dom van Berlijn bevinden zich allemaal op loopafstand en het Rijksdaggebouw en de iconische Brandenburger Tor zijn eenvoudig en snel met de metro te bereiken.

Gasten kunnen met art’otel berlin mitte’s vroegboekaanbieding tot 20% besparen en als een van de eersten het nieuw ontworpen hotel en restaurant ontdekken. Overnachten kan al vanaf 134 euro.

art’otel is een eigentijdse keten van lifestylehotels die kunst en leven samenbrengen. De nieuwste merken van de interessantste kunstenaars van het moment, gecombineerd met de hoogste service, maakt dat art’otel haar gasten een onvergetelijke hotelervaring kan bieden. art’otel telt op dit moment zes hotels in de grootste culturele steden van Europa, waaronder art’otel amsterdam, dat in september 2013 openging.

art’otel Berlin Mitte
Wallstraße 70-73, Berlijn

Lees ook:Nieuw in Amsterdam: Jaz in the City
Lees ook:Foutje: Nieuw hotel in Berlijn heeft toiletten met inkijk
Lees ook:Nieuw op het web: Hostel Hoppen
Lees ook:Jaz in the City: Nieuwe hotelformule van Steigenberger Hotel Group
Lees ook:Nieuwe naam en eigenaar Hotel Dennenhoeve Nunspeet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>