Dit weekend: Koninklijk overnachten met de gloednieuwe HotelWeek editie

Naast de al bestaande succesvolle winter- en zomeredities werd deze week een nieuwe HotelWeek editie geïntroduceerd: Kastelen en Landhuizen. HotelWeek is een initiatief van HotelSpecials. De focus ligt tijdens deze editie op een unieke beleving van een bijzonder verblijf in een kasteel, landhuis of historisch gebouw.

Met de nieuwe editie slaat HotelSpecials een geheel nieuwe weg in. Wat niet is veranderd, is dat de bestemmingen weer heel divers zijn: een kasteel dat is gevestigd op de Duitse sprookjesroute, een landgoed midden in de natuur of juist in een idyllisch dorpje waar je gegarandeerd tot rust komt en echt optimaal kunt genieten van je verblijf.

Topbestemmingen dichtbij huis of over de grens
Tot en met maandag 6 februari 2017 kun jij deze vorstelijke overnachtingen boeken. Je hebt een ruime keuze aan topbestemmingen in de Benelux, Frankrijk en Duitsland vanaf €49,-. Je betaalt maximaal €99,- voor een overnachting en je boekt altijd met korting. Je kunt er voor kiezen om dichtbij huis te blijven, maar het is dus ook mogelijk om de grens over te gaan. Laat je inspireren door dit voorbeeld:

Martin’s Patershof
★ ★ ★  8,7 (187 beoordelingen)
€99,- p.k.p.n.
Je verblijft in een voormalige kerk, welke gerenoveerd is en ook stijlvol is ingericht, waarbij de authentieke details bewaard zijn gebleven. Het hotel ligt midden in het historische centrum van het Belgische Mechelen; perfect voor een nachtje of weekendje weg!

Alle deelnemende kastelen en landhuizen hebben in ieder geval minimaal 3 sterren en hebben een uitstekende beoordeling, gebaseerd op de reviews van klanten van HotelSpecials. Hierdoor weet je zeker dat je op een fantastische locatie terecht komt.

Voel je de koning(in) te rijk!
Als je vanaf 31 januari hebt geboekt via de website van HotelSpecials, kan jouw koninklijke avontuur beginnen. Tot 31 maart 2017 heb je de tijd om te verblijven in het hotel van jouw keuze. Laat je betoveren door de uitstraling van het hotel wanneer je aankomt en geniet van de omgeving.

Als je ’s ochtends wakker wordt kun je allereerst genieten van een koninklijk ontbijt. Deze is namelijk altijd inbegrepen wanneer je tijdens HotelWeek boekt. Wandel daarna door de kasteeltuin en ontdek de geschiedenis van het kasteel of landhuis van jouw verblijf. Zo kom je helemaal in de koninklijke sferen en kun je genieten van de historie die behoort tot het kasteel of landhuis. Trek er daarna lekker op uit in de omgeving en plof ’s avonds lekker neer op jouw hotelkamer. Het staat in ieder geval vast dat jij na een aantal dagen met een unieke hotelervaring naar huis gaat. Voel je de koning(in) te rijk!

 

 

Lees ook:HotelWeek Zomerweek 2016: Voordelig overnachten in luxe hotels
Lees ook:Hotelweek 2015: Voordelig overnachten in luxe hotels
Lees ook:HotelWeek Summer Edition 2015: Voordelig overnachten in luxe hotels
Lees ook:Hotel de Wolfsberg beste hotel van Nederland
Lees ook:HotelWeek: Goedkoop overnachten in luxe hotels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>