Nieuw in Kopenhagen: Urban House Hotel (Inclusief tattooshop)

Urban

Wonderful, wonderful Copenhagen. Vanaf 1 maart heeft de Deense hoofdstad er een bijzonder hotel bij. Dan opent in de hipsterwijk Vesterbro het Urban House Hotel zijn deuren.

En het Urban House Hotel is een bijzonder hotel. Het Urban House is namelijk een mix tussen hostel en hotel. Je kan hier niet alleen slapen, eten, drinken en praten met de locals, je kan in dit hotel ook een tattoo laten zetten in de tattooshop van het hotel. En dat heeft niet ieder hotel.

Het hotel heeft 225 kamers, de prijzen variëren tussen de 20 euro voor een stapelbedje in een kamer voor 10 personen (de BunkaBunka kamer), tot 135 euro voor een eigen kamer voor 2 personen, the Big Bunkalow genaamd. De wifi is gratis in dit hotel en alle kamers hebben een eigen bad of douche. urban1

Eten kan in de Urban Bar. Hier zitten de locals te genieten van een Deense Hotdog of een lekker biertje. Het hotel heeft daarnaast ook een bibliotheek, spelletjesruimte, een doe-het-zelf keuken en een live stage, waar gasten kunnen optreden voor een klein publiek. Wil je gewoon even ontspannen, dan kun je naar de Quiet Room, waar het ook echt stil is. In de fietszaak van het hotel kun je een retrofiets huren of kopen.

Urban House Hotel (Open vanaf 1 maart)
Colbjørnsensgade 5-11, Kopenhagen
Meer info: urbanhouse.me

 

Lees ook:Nieuw in Amsterdam: Max Brown Hotel
Lees ook:The Guest House: Graceland krijgt hotel
Lees ook:Korting hotelovernachting bij pannenkoekrestaurants
Lees ook:Nieuw in Amsterdam: Hotel de Hallen
Lees ook:George Michael sliep in hotel The Canal House

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>