Hotelgasten Cannes in paniek om foute IS-grap

cannes

Bizarre taferelen in het Hôtel du Cap in Antibes, vlakbij Cannes, gisteren. Een boot met 6 gemaskerde mannen en een zwarte vlag vaarde razendsnel op het hotel af. Gasten dachten dat hun laatste uur geslagen was, maar het bleek om een zieke grap te gaan. 

Het hotel was op dat moment volgeboekt. Diverse sterren, waaronder George Clooney, overnachten in dit hotel, aangezien volgende week het jaarlijkse Filmfestival in Cannes begint. Een marketingbureau dacht grappig te zijn en was van plan om een nieuwe online marktplaats voor de superrijken op een originele manier te promoten. Dat hadden ze beter niet kunnen doen.

Ze huurden een boot, deden maskers op, droegen (nep)bomgordels en zwaaiden met een vlag, terwijl ze op volle snelheid naar het hotel vaarden. Ook hadden ze een helikopter gehuurd die boven het hotel cirkelde. Hotelgasten die op het terras aan het lunchen waren, zagen de boot, dachten dat IS bezig was met een aanslag, raakten in paniek en sloegen op de vlucht.

Het hotelpersoneel bleef echter rustig en benaderden de mannen in de boot. De mannen legden uit dat het om een grap ging, maar de hotelmanager kon niet lachen om deze zieke grap. Ook de politie was not amused en stelde een onderzoek in. Het bedrijf achter de publiciteitsstunt is geschrokken van alle commotie en beloofde beterschap.

Lees ook:Hotelgasten in paniek nadat hotelmedewerkers terreuraanslag Tunesië nadoen
Lees ook:27 doden bij aanslag op toeristenhotels in Tunesië
Lees ook:Hotelgasten doodsbang na zieke grap hotelmedewerker
Lees ook:3 toeristen gewond bij aanval toeristenhotel Egypte
Lees ook:Oranjehotel trekt veel fans en politie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>