Spannend! Overnachten als James Bond

Parijs

De nieuwe James Bond, Spectre, draait nu in de bios. Ben je nu helemaal gek van James Bond, heb jij alle dvd’s thuis en kan je de tekst wel dromen, maar ben je toch een beetje teleurgesteld dat je zelf niet zo’n stoere geheim agent met hippe gadgets bent? In Parijs kunnen ze het leed nu wat voor je verzachten, in hotel The Seven. (De 2 nullen mag je er zelf bij bedenken) Het hotel beschikt over een Secret Agent Suite, welke helemaal gewijd is aan Bond, James Bond.

De kamer heeft een eigen hamman, loungeruimte en luxe douche. Je kan alle films van James Bond in je eigen bioscoop bekijken. De wc is goudkleurig en onder de lampen hangen revolvers. Wil je deze kamer boeken, dan kost dat je 447 euro per nacht!

Geen fan van James, geen nood! Het hotel heeft ook kamers in de stijl van bijvoorbeeld Alice in Wonderland of Marie Antoinette.
Seven Hotel heeft 4 sterren, 7 suites en ligt in het centrum van Quartin Latin, de studentenwijk van Parijs. Charme en design zijn de sleutelwoorden van dit kleine hotelletje.

Seven Hotel
rue Berthollet 20, Parijs

Lees ook:Spannend! Overnachten als James Bond
Lees ook:Top 10: Steden met dure vijfsterrenhotels
Lees ook:WK Voetbal: Belgische voetbalbobo’s gestraft voor vergeten hotel
Lees ook:Obama: Ik ga op reis en neem mee…
Lees ook:Foutje: Niet annuleren hotelkamers kost Belgische voetbalbond 3 ton

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>